Αθλητισμός

AEK: Στη λίστα της ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

AEK: Στη λίστα της ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
AEK: Τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως ξεκίνησαν να ψάχνουν στην Ένωση.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Στην ομάδα υπάρχει απογοήτευση από τα άσχημα αποτελέσματα τόσο στο Κύπελλο όσο και στα play offs του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ο Μανόλο Χιμένεθ να μένει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να παίρνει τη θέση του κάποιος άλλος τεχνικός.

ΑΕΚ: Ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα και ένα από αυτά είναι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Sportime αναφέρει πως στη λίστα της διοίκησης είναι ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στον Ερυθρό Αστέρα που έφτασε μέχρι τους ομίλους του Champions League, ενώ κάποια χρόνια πριν ήταν και στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο 51χρονος κόουτς έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Αχλί και στη χώρα του λέγεται πως άνθρωπος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έχει επικοινωνήσει ήδη με την πλευρά του. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός προπονητής που εξετάζεται από τους διοικούντες την ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει άλλες δύο σοβαρές περιπτώσεις, αλλά δεδομένα είναι μία περίπτωση που αρέσει στον «Δικέφαλο».

ΑΕΚ: Το μυαλό στην επόμενη ημέρα – Μέσα στις επόμενες 15 μέρες η συμφωνία με νέο προπονητή

Θυμίζουμε ότι χθες (7/4) ο Κώστας Κετσετζόγλου σημείωσε πως θα υπάρχουν εξελίξεις στην ΑΕΚ για το θέμα του προπονητή. Στην Ένωση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό το κλίμα είναι βαρύ ενώ και το μυαλό των υπεύθυνων της ομάδας είναι στο «χτίσιμο» για την επόμενη μέρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι οι εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες 15 μέρες.

Αυτό προανήγγειλε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη και Βάιου Τσούτσικα. Επίσης, εκτίμησε ότι τις επόμενες μέρες η Ένωση θα έχει συμφωνήσει με τον τεχνικό που θ’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας το καλοκαίρι αφού ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πρόκειται να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Ο δημοσιογράφος μετέφερε τέλος ότι στο στρατόπεδο της Ένωσης θεωρούν τον νέο τεχνικό πυλώνα της ομάδας που θα δημιουργηθεί, στην οποία υπογράμμισε ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, με μεταγραφές σε αρκετές θέσεις και φυσικά αποδεσμεύσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments