Ελλάδα

Μεσογείων αυτοκτονία: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο νοσοκομείου

Μεσογείων αυτοκτονία: Άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο νοσοκομείου
Μεσογείων αυτοκτονία: 76χρονος ασθενής έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (94) στην ιδιωτική κλινική Metropolitan, καθώς αυτοκτόνησε ένας ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Πρόκειται για την τέταρτη αυτοκτονία που συμβαίνει σε νοσοκομείο το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από αυτές στον Βόλο, την Πάτρα και το Θριάσιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 76χρνος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Metropolitan στη Μεσογείων και έπεσε από μεγάλο ύψος από το κτήριο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Επί τόπου έσπευσε το το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και κλιμάκιο της Αστυνομίας αλλά ο άντρας είχε σκοτωθεί ακαριαία.

Αυτοκτονία και στον Βόλο:

Θυμίζουμε ότι μόλις τέσσερις ημέρες πριν και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5 Απριλίου συνέβη ακόμη μία αυτοκτονία, εκείνη τη φορά στην Πάτρα. Μια γυναίκα έβαλε τέλος στην ζωή της, «παγώνοντας» ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό. Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα ηλικίας 65 ετών για άγνωστους λόγους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πηδώντας από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Μια μέρα πριν (4/4) είχε αυτοκτονήσει και ένα άνδρας στον Βόλο. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου ένας 62χρονος ασθενής. Ο ασθενής, νοσηλευόταν σε μονάδα covid, ήταν πολύ καλά στην υγεία του και σε λίγες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο. Τίποτα μάλιστα δεν έδειχνε στη συμπεριφορά του ασθενούς, ότι θα άνοιγε το παράθυρο και θα πηδούσε από τον 7ο όροφο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θεσσαλία» ο 62χρονος ήταν τόσο καλά στην υγεία του που το πρωί είχε συνομιλήσει με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, και του είχε ανακοινωθεί ότι θα υποβληθεί σε τεστ ώστε να πάρει εξιτήριο. Μία ώρα αφότου είχε τελειώσει το επισκεπτήριο των γιατρών, έβγαλε τα σωληνάκια, απευθύνθηκε στους τρεις ασθενείς που βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο μαζί του, τους είπε «ευχαριστώ για όλα», άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό. Οι τρεις ασθενείς όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό θα λάβουν ψυχολογική υποστήριξη καθώς όλοι στην κλινική είναι σοκαρισμένοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments