Ελλάδα

Πάτρα: Ασθενής έπεσε από τον 3ο όροφο του Νοσοκομείου

Πάτρα: Ασθενής έπεσε από τον 3ο όροφο του Νοσοκομείου
Πάτρα: Τραγωδία στην πόλη της Αχαΐας. Γυναίκα πήδησε στο κενό από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και έχασε τη ζωή της.

Σοκ στην Πάτρα και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Τα ξημερώματα μια γυναίκα έβαλε τέλος στην ζωή της, “παγώνοντας” ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό. Θυμίζουμε ότι ίδιο περιστατικό έχει συμβεί και στο νοσοκομείο του Βόλου αλλά και στο Θριάσιο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα ηλικίας 65 ετών για άγνωστους μέχρι στιγμής προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα πηδώντας από τον 3ο όροφο του νοσηλευτηρίου στο κενό , με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Αμέσως όσοι βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό περιστατικό ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα, αλλά ήταν ήδη αργά η 65χρονη ήταν ήδη νεκρή.

Σοκ και στον Βόλο:

Αυτοκτονία ασθενή υπήρξε χτες και στον Βόλο, στο νοσοκομείο της πόλης. Ειδικότερα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου ένας 62χρονος ασθενής. Ο ασθενής, νοσηλευόταν σε μονάδα covid, ήταν πολύ καλά στην υγεία του και σε λίγες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο. Τίποτα μάλιστα δεν έδειχνε στη συμπεριφορά του ασθενούς, ότι θα άνοιγε το παράθυρο και θα πηδούσε από τον 7ο όροφο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Θεσσαλία» ήταν τόσο καλά στην υγεία του που το πρωί είχε συνομιλήσει με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, και του είχε ανακοινωθεί ότι θα υποβληθεί σε τεστ ώστε να πάρει εξιτήριο. Μία ώρα αφότου είχε τελειώσει το επισκεπτήριο των γιατρών, έβγαλε τα σωληνάκια, απευθύνθηκε στους τρεις ασθενείς που βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο μαζί του, τους είπε «ευχαριστώ για όλα», άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό. Οι τρεις ασθενείς όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό θα λάβουν ψυχολογική υποστήριξη καθώς όλοι στην κλινική είναι σοκαρισμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments