Ελλάδα

Πειραιάς: Δωρεάν rapid test

Πειραιάς: Δωρεάν rapid test
Πειραιάς: OΔήμος του μεγαλύτερου λιμένα της χώρας προχωρά σε αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου να καλύψει απασχολούμενους στις σχολικές μονάδες, πέραν των καθηγητών και των μαθητών.

Δωρεάν rapid tests στο προσωπικό που εργάζεται στα σχολεία της πόλης -σχολικούς φύλακες, σχολικές καθαρίστριες- καθώς και στους απασχολούμενους στα σχολικά κυλικεία, θα διενεργήσει ο Δήμος Πειραιά.

Καθώς ανοίγουν τα Λύκεια όλης της χώρας, ο Δήμος του μεγαλύτερου λιμένα της χώρας προχωρά σε αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου να καλύψει απασχολούμενους στις σχολικές μονάδες, πέραν των καθηγητών και των μαθητών.

Σε ποια σημεία θα γίνουν τα rapid test στον Πειραιά

Τα τεστ θα διενεργηθούν αύριο, Παρασκευή 9/4, από τις 9:30 έως τις 12:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη (Φίλωνος 29), από κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ήδη εξοπλίσει όλες τις σχολικές μονάδες με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό. Θυμίζουμε πως οι μαθητές και οι καθηγητές μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται δωρεάν τα self test που θα πραγματοποιούν δυο φορές την εβδομάδα προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα στην τάξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments