Ελλάδα

Ράδιο Αρβύλα: Το μήνυμα για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Ράδιο Αρβύλα: Το μήνυμα για τη δολοφονία Καραϊβάζ
Ράδιο Αρβύλα: Η εκπομπή του Open αναφέρθηκε στις άσχημες ειδήσεις που υπάρχουν τις τελευταίες μέρες. Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για τη δολοφονία Καραϊβάζ.

Οι Ράδιο Αρβύλα μας έχουν συνηθίσει να σατιρίζουν τους πάντες και τα πάντα, όμως, απόψε η έναρξη της εκπομπής τους ήταν κάτι παραπάνω από «παγωμένη». Ο Αντώνης Κανάκης και οι συμπαρουσιαστές τους αναφέρθηκαν στις άσχημες ειδήσεις των τελευταίων ημερών από τη δολοφονία Καραϊβάζ σήμερα μέχρι το έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό.

Άλλωστε, αυτές οι ειδήσεις έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μαζί με τις δολοφονίες σε Κυπαρισσία και Μακρινίτσα και τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, όπου σήμερα είχαμε ρεκόρ διασωληνωμένων με 790 ανθρώπους να δίνουν μάχη για να μείνουν στη ζωή, ενώ άλλοι 78 πέθαναν από επιπλοκές της Covid-19 το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

Ράδιο Αρβύλα: Το μήνυμα για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Ράδιο Αρβύλα: Το μήνυμα για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Πιο συγκεκριμένα στην αποψινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε: «Τις τελευταίες ημέρες προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Έχει τρελαθεί η χώρα, έχει τρελαθεί ο πλανήτης, έχει τρελαθεί η ανθρωπότητα και θα τρελαθεί περισσότερο. Δεν είναι καθόλου παράλογο, οι ζωές των ανθρώπων γίνονται όλο και πιο απάνθρωπες, το σύστημα τους πιέζει όλο και πιο απάνθρωπα, οι στόχοι είναι όλοι απάνθρωποι οπότε οι άνθρωποι τρελαίνονται.

Είχαμε αυτή την εβδομάδα κάτι παράξενα πράγματα… Τον άνθρωπο που πήγε και τράβηξε τον αναπνευστήρα από τον άλλον άνθρωπο επειδή τον ενοχλούσε, ο κύριος που σκότωσε κάποιον σε ένα μαγαζί, σήμερα ο δημοσιογράφος… Σε όλους τους ανθρώπους αυτών των ανθρώπων στέλνουμε τη σκέψη μας. Λυπούμαστε πάρα πολύ που συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα.

Ελπίζουμε για τη σημερινή δολοφονία να βρεθεί μία άκρη, δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα κατ΄αυτόν τρόπο. Δεν πρέπει να ανοίξουμε και αυτή την πόρτα σε αυτή την χώρα. Ας την κρατήσουμε κλειστή όπως ήταν εδώ και αρκετά χρόνια. Προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε κι εμείς, μας ενοχλούν κι εμάς πάρα πολύ».

Θυμηθείτε και το ρεπορτάζ του Open για τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments