Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Διεγράφη δια παντός από το ΣΕΗ

Δημήτρης Λιγνάδης: Διεγράφη δια παντός από το ΣΕΗ
Δημήτρης Λιγνάδης: Ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν αποτελεί πια μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αφού διεγράφη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι πια μέλος του Σωματείου Ελλήνων αφού διεγράφη δια παντός. Να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών που είχε ο σκηνοθέτης – ηθοποιός αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας από την πολύκροτη υπόθεση.

Η απόφαση για τη διαγραφή έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης του ηθοποιού Χάρη Τζωρτζάκη στο Facebook. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με συντριπτική πλειοψηφία διεγράφη δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών», έγραψε ο ηθοποιός μετά τη Γενική Συνέλευση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής.

Δημήτρης Λιγνάδης: Δείτε τη σχετική ανάρτηση για τη διαγραφή

Σε άλλη ανάρτησή του ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης αναφέρει: «Η σημερινή δια βίου διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών πέρα από το συμβολισμό της ως πράξη, αποτελεί και μια απάντηση σε όλους τους ισαποστάκηδες που περιμένουν να αποφανθή και να τελεσιδικήσει η δικαιοσύνη για να πάρουν θέση.

Με την απόφασή μας ως σωματείο δείχνουμε ξεκάθαρα ότι, ο τέως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και εκλεκτός της Λίνας Μενδώνη και Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνείδησή μας έχει ήδη καταδικαστεί και αποτελεί ξένο σώμα για τους ηθοποιούς.

Σειρά να παίρνουν οι επόμενοι. Καμία, κανένα και κανένας μόνος».

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης έκανε γνωστή τη διαγραφή του από το ΣΕΗ

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης έκανε γνωστή τη διαγραφή του από το ΣΕΗ

Δημήτρης Λιγνάδης: Καταγγελία για βιασμό και στην Κύπρο

Να θυμίσουμε ότι καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό υπήρξε στις 6 Απριλίου και από έναν νεαρό στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, ένας 23χρονος Ελληνοκύπριος μετέβη στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λάρνακας και κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 15 ετών.

Η καταγγελία του 23χρονου πρόκειται να διαβιβαστεί στο Ειδικό Κλιμάκιο που έχει συσταθεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στον χώρο της εκκλησίας, της πολιτικής, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ο 23χρονος κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι υπήρξε θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη το 2013, όταν ο σκηνοθέτης βρισκόταν τότε στην Κύπρο για μια θεατρική παράσταση την οποία σκηνοθετούσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments