Lifestyle

Τριαντάφυλλος: Το σκληρό post που είχε κάνει για τον Ντάνο όταν ήταν στο survivor

Τριαντάφυλλος: Το σκληρό post που είχε κάνει για τον Ντάνο όταν ήταν στο survivor
Τριαντάφυλλος: Ο γνωτός τραγουδιστής είχε προβεί σε μία σκληρή ανάρτηση για τον Ντάνο, όταν υποστηρικτής του, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο γνωρίσαμε ως τραγουδιστή, έχει καταφέρει να απασχολήσει μεγάλη μερίδα των θεατών στο φετινό Survivor. Ο φίλος και συνεργάτης του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλης Σαράντης, προέβη πρόσφατα σε αποκαλύψεις για τον γνωστό καλλιτέχνη, κάνοντας λόγο για τις τραγικές στιγμές που σημάδεψαν τον τραγουδιστή, όπως ο θάνατος του πατέρα του. Τριαντάφυλλος Survivor

Τριαντάφυλλος: Η ανάρτησή του

Το Πρωινό του ANT1 παρουσίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ παρουσίασε μια ανάρτηση του Τριαντάφυλλου από το 2017, τότε που τραγουδιστής παρακολουθούσε φανατικά το ριάλιτι ως τηλεθεατής.

«Είχε κάνει ένα post ο Τριαντάφυλλος το 2017 και έγραφε: Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες της ψηφοφορίες σε έβγαζε για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άνδρας ο δίκαιος; Εσύ που γνώριζες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι η ….Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ, το τρίτο πάλι θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι, πόσα πρόσωπα έχεις, κρίμα που σε στήριζα τόσο καιρό», ανέφερε η ανάρτηση.

Ίσως αν ήξερε ότι θα βρισκόταν κι εκείνος στο Survivor, να ήταν λίγο πιο συγκρατημένος.

Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος: Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1977 στη Ρόδο, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Σε ηλικία μόλις 8 χρονών άρχισε μαθήματα πιάνου, το οποίο αποτέλεσε βασική αφορμή για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Στα 18 του χρόνια πραγματοποιεί και την πρώτη του εμφάνιση σε μουσική σκηνή της Ρόδου, ενώ στα 19 του παίρνει την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα. Τον επόμενο κιόλας χρόνο μπαίνει στην δισκογραφία.

Λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να τον εντοπίσει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του νεαρού τραγουδιστή και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα. Στη Ρόδο εμφανίζεται από τα 18 του σε μουσική σκηνή της πόλης όπου και ξεχώρισε εκεί υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία SONY BMG. Αμέσως μετά και σε ηλικία δεκαεννιά χρονών κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο του 1996 «Βλέπω Κάτι Όνειρα» ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments