Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Για το γόητρο κόντρα στη Ζενίτ

Παναθηναϊκός: Για το γόητρο κόντρα στη Ζενίτ
Παναθηναϊκός: Ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει στους Μάριο Χεζόνια και Σέλβιν Μακ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός λέει απόψε (20:00) αντίο στη Regular Season της Euroleague με αναμέτρηση στη Ρωσία και αντίπαλο τη Ζενίτ. Οι “πράσινοι” για την 6η αγωνιστική θα παίξουν μόνο για την τιμή τους και χωρίς να έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο αφού έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αντιθέτως οι γηπεδούχοι θέλουν διακαώς το ροζ φύλλο για να πάρουν το “εισιτήριο” για τα play offs. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ για να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της θέλει μόνο νίκη αφού διαφορετική θα της “κλέψει” τη θέση η Βαλένθια. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι η Ζενίτ παίζει για την ζωή της, ενώ ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για το διπλό, ώστε να ανέβει ψυχολογικά και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή παρουσία του στην Euroleague.

Ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει στους Μάριο Χεζόνια και Σέλβιν Μακ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αντίθετα για τη Ζενίτ θα λείψει ο Ταρίκ Μπλακ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Η παράδοση των δύο ομάδων:

  • 24/10/2019: Ζενίτ-Παναθηναϊκός 79-89
  • 07/02/2020: Παναθηναϊκός-Ζενίτ 96-81
  • 07/01/2021: Παναθηναϊκός-Ζενίτ 77-89
Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Οι 13 που βρίσκονται στην αποστολή:

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Ρωσία με 13 παίκτες στην αποστολή, αλλά χωρίς να είναι μέσα σε αυτούς ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ. Οι “πράσινοι” έφτασαν χθες εκεί και είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν το βράδυ της Κυριακής στο «Yubileyny Sports Palace».

Ο Όντεντ Κάτας έχει πάρει μαζί του 13 παίκτες, με τους Νίκο Δίπλαρο και Ίαν Βουγιούκα να βρίσκονται μέσα στην αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης σούπερ σταρ έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να δώσει το «παρών» στις δύο αυτές εξ’ αναβολής αναμετρήσεις, αφού δεν ήταν μέλος του «εξάστερου», όταν τα παιχνίδια είχαν οριστεί αρχικά. Το ίδιο ισχύει εν μέρει και για τον Σέλβιν Μακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί μόνο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά έχει ταξιδέψει κανονικά στη Ρωσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments