Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Η αστυνομία στρέφεται στις φυλακές

Γιώργος Καραϊβάζ: Η αστυνομία στρέφεται στις φυλακές
Γιώργος Καραϊβάζ: Η αστυνομία αναζητά την εξιχνίαση της δολοφονίας στις φυλακές, με την έρευνα να στρέφεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες κρατουμένων.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας. Οι αστυνομικοί παρακολουθούν ξανά και ξανά τα βίντεο της δολοφονίας του αστυνομικού ρεπόρτερ και πλέον αναζητούν τη λύση του μυστηρίου στις φυλακές. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο την Παρασκευή 9 Απριλίου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο αστυνομικός ρεπόρτερ προτού πέσει νεκρός δέχθηκε 10 σφαίρες, ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους στις φυλακές προκειμένου να εξιχνιάσουν την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου και ζητούν να ενεργοποιηθεί το δίκτυο των πληροφοριοδοτών μέσα στις φυλακές. Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση θέλουν να μάθουν ποιες ήταν οι συζητήσεις που γίνονταν μέσα στη φυλακή κάποιες μέρες πριν από τη δολοφονία καθώς και οι συζητήσεις που έγιναν μέσα στη φυλακή μετά τη δολοφονία.

Η ΕΛ.ΑΣ. διατάζει έρευνα σε τηλεφωνικές συνομιλίες κρατουμένων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, αυτό περιλαμβάνει την πρόσβαση σε συνομιλίες μεταξύ των κρατουμένων και μέσα στα κελιά τους αλλά και στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες. Οι αρχές σκοπεύουν να ξεκινήσουν από τα άτομα που κρατούνται στις φυλακές και έχουν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα, είτε έχουν καταδικαστεί για περιπτώσεις ανθρωποκτονιών είτε έχουν καταδικαστεί για οργανωμένο έγκλημα που έχει να κάνει με εκβιάσεις στη νύχτα.

Ανοίγουν όλοι οι φάκελοι που αφορούν δολοφονίες των τελευταίων τριών ετών

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, 12 Απριλίου, έγινε μία μεγάλη σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Οι επιτελείς της Κατεχάκη είπαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αρκεί να υπάρξει αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η εντολή που έχει δοθεί είναι να μην μείνουν μόνο στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά να ανοίξουν όλο τον φάκελο με τις δολοφονίες από ανθρώπους της νύχτας μέσα στα τελευταία τρία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ ανέφερε τα εξής: «Είμαι βέβαιος ότι ο δράστης το έχει ξανακάνει και είχε πολύ καλή στόχευση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments