Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Βίντεο – ντοκουμέντο στα χέρια των αρχών

Γιώργος Καραϊβάζ: Βίντεο – ντοκουμέντο στα χέρια των αρχών
Γιώργος Καραϊβάζ: Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, με την αστυνομία να έχει στά χέρια της βίντεο με τους δράστες.

Μετά και τη δημοσίευση των ευρημάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με την οποία ο δολοφονημένος δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, δέχθηκε 10 σφαίρες, σημειώνονται νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Ειδικότερα όπως μεταδίδει σε ρεπορτάζ του ο Alpha υπάρχει στην κατοχή των αρχών οπτικό υλικό από κάμερες.

Γιώργος Καραϊβάζ: Στην κατοχή των αρχών βίντεο με τους δράστες

Το βίντεο έχει καταγράψει τους δύο δράστες πάνω στη μηχανή, περίπου 300 μέτρα από το σημείο της επίθεσης. Από τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως κάποιος τους ενημερώνει πως πλησιάζει το όχημα του δημοσιογράφου και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σπιτιού. Αυτό που μένει πλέον να εξακριβωθεί είναι αν υπήρχαν και συνεργοί στο έγκλημα που ενημέρωναν τους δράστες για τις κινήσεις του δημοσιογράφου, ή αν οι εκτελεστές είχαν παιδεύσει το όχημα με GPS.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ. οι αστυνομία γνωρίζει τη διαδρομή που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν, μετά την δολοφονία. Όπως όλα δείχνουν η διαφυγή έγινε μέσω της οδού Γρανικού και από την οδό Παπανδρέου κατευθύνθηκαν προς το Άνω Καλαμάκι. Από κει πέρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για την υπόλοιπη, καθώς και αν εγκατέλειψαν κάπου το μηχανάκι και άλλαξαν όχημα, με το οποίο μετέβησαν και στον τελικό προορισμό τους. Ακόμη, όπως μεταδίδει το Open, οι αρχές έχουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και από ένα κατάστημα.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκαριστική φωτογραφία από το σημείο της εκτέλεσης

Η ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από την ώρα της εκτέλεσης του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ

Η ιατροδικαστής εντόπισε ότι έξι σφαίρες χτύπησαν στον θώρακα τον Γιώργο Καραϊβάζ, μια στον λαιμό, δύο σφαίρες στο κεφάλι, ενώ η μια που βρέθηκε στην παλάμη προφανώς προέρχεται από αντανακλαστική κίνηση του δημοσιογράφου για να προστατευτεί από τους δράστες που τον «γάζωναν».

Σύμφωνα με την πρώτη βαλλιστική εξέταση «καθαρό» είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του δημοσιογράφου. Η εξέταση αρχικά δείχνει ότι δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, οι Αρχές προχωρούν και σε μια δεύτερη εξέταση για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα ότι το 9άρι πιστόλι είναι «καθαρό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments