Τεχνολογία

Android Google play: Έρχεται νέο και ανανεωμένο

Android Google play: Έρχεται νέο και ανανεωμένο
Android Google play: Έρχονται πολλές νέες λειτουργίες στην επόμενη έκδοση του Play Store με αποτέλεσμα να γίνεται πιο εύκολη η περιήγηση στους χρήστες.

Αλλαγές έρχονται στο Google Play Store, το οποίο σταδιακά θα διατεθεί σε ολες τις Android συσκευες. Το Android 12 θεωρείται ως η απάντηση της Google στην κρίση των app stores. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για τις συσκευές Android, λέγοντας ότι είναι καταλληλότερες για καθημερινή χρήση.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η παύση χρήσης του hamburger menu στα αριστερά της μπάρας αναζήτησης. Εάν δεν έχετε λάβει ακόμα το update, κλείστε την εφαρμογή και δοκιμάστε να την ανοίξετε και πάλι. Με τη νέα έναρξη θα έχετε την ανανεωμένη έκδοση του Google Play Store.

Η αλλαγή

Στο ανανεωμένο Google Play Store θα μπορεί κανείς να πραγματοποιεί ένα απλό tap στην εικόνα του προφίλ του και από εκεί να βλέπει όλα τα στοιχεία του λογαριασμού του, τις εφαρμογές του, τα παιχνίδια του, αλλά και τους πόντους που έχει συγκεντρώσει στο Google Play.

Οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζονται σε πολλά Google Accounts που είναι συνδεδεμένα με Android συσκευές. Μπορεί να έχετε δει τις αλλαγές στον λογαριασμό σας. Στο πεδίο των ρυθμίσεων έχετε την καρτέλα Γενικά, το μενού Στοιχεία Ελέγχου Χρήστη, την καρτέλα Οικογένεια και το Σχετικά Με.

Οι αλλαγές του Android 12

Η Google ανακοίνωσε το σχέδιό της για να διευκολύνει τη χρήση app stores από τρίτους σε smartphone ξεκινώντας από το Android 12, το οποίο έρχεται τον επόμενο χρόνο.

Αυτές οι αλλαγές εξακολουθούν να είναι υπό σχεδίαση, επομένως δεν είναι σαφές απολύτως τι θα περιλαμβάνουν μα ο στόχος είναι να γίνει η χρήση άλλων καταστημάτων εφαρμογών πιο ομαλή ως προς την εμπειρία χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια του τηλεφώνου.

Η Google επιτρέπει ήδη την πρόσβαση σε άλλα καταστήματα εφαρμογών (app stores), αν και στην πραγματικότητα, τα περισσότερα τηλέφωνα αποστέλλονται με τουλάχιστον δύο καταστήματα, λέει ο γίγαντας αναζήτησης. Κάθε κατάστημα μπορεί να επιλέξει τους επιχειρηματικούς του όρους, όπως πόσο παίρνει από τις πωλήσεις εφαρμογών και τις αγορές εντός εφαρμογής (IAP). Αυτές οι παροχές είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το Fortnite από το κατάστημα της Epic ή από τις εφαρμογές της Samsung, αλλά όχι από το Play Store. Android Google Play

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments