Lifestyle

Κένταλ Τζένερ: Η φωτογραφία της «ξεσηκώνει»

Κένταλ Τζένερ: Η φωτογραφία της «ξεσηκώνει»
Κένταλ Τζένερ: Το μοντέλο δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη της στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα από την Μύκονο.

Το μοντέλο το 2019 βρέθηκε στο νησί τον ανέμων με την επίσης διάσημη φίλη της Σανίνα Σάικ, που πήρε πρόσφατα διαζύγιο από τον σύζυγό της, DJ Ruckus. Από τις παραλίες της Μυκόνου και τις βόλτες με φουσκωτό σκάφος μέχρι τα ακριβότερα εστιατόρια του νησιού, η Κένταλ και η Σανίνα απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram και ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο και την «περιέργεια» των followers του

Η Κένταλ Τζένερ αποφάσισε να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να ποστάρει μία φωτογραφία από ένα ταξίδι της στην Ελλάδα. Το μοντέλο δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη της στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα από την Μύκονο, που όπως φαίνεται έγινε αγαπημένος της προορισμός. «Mykonos a few years ago», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram Τζένερ

Oι διακοπές του Πάσχα για το μοντέλο

H Κένταλ Τζένερ γιόρτασε το Πάσχα των Καθολικών στο σπίτι της μητέρας της, Κρις Τζένερ, στην Καλιφόρνια και φυσικά ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στα social media.

To μοντέλο προτίμησε να δείξει τις χαλαρωτικές στιγμές που πέρασε κάνωντας ηλιθεραπεία και βουτιές στην πισίνα της 12 εκατομμυρίων δολαρίων οικογενειακή έπαυλη. Η Κένταλ φόρεσε το μπικίνι και τις καουμπίοκες μπότες της και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. Το Πάσχα είναι μία οικογενειακή γιορτή γι’ αυτο και η Κένταλ είχε παρέα τις αδερφές της. Κόρτνει, Κιμ και Κάιλι, οι οποίες φυσικά ακολούθησαν την αδερφή τους στο κλύμπι και στην ηλιοθεραπεία.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments