Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 12/04

Ελίφ σήμερα: Τι θα δούμε τη Δευτέρα 12/04
Ελίφ σήμερα: Ο Κερέμ φροντίζει την Παρλά στον ξενώνα και ζητάει από τη Βιλντάν να της φέρει νερό και ένα φάρμακο.

Στην «Ελίφ», στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ αρχίζει να έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά, την παιδική του φίλη. Οι δύο τους διασκεδάζουν πολύ και η Σουρεγιά σκέφτεται πόσο τον αγαπάει. Ο Ταρίκ περνάει δύσκολες ώρες στο σπίτι της Ράνα και μεταδίδει τη νευρικότητά του και στη Χουμεϊρά. Όταν ο Τζεμ και η Ράνα είναι στην κουζίνα ο Ταρίκ λέει στη γυναίκα του πως θέλει να φύγουν. Η Χουμεϊρά νιώθει άσχημα επειδή καταστρέφει άλλη μια ωραία βραδιά της.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κερέμ φροντίζει την Παρλά στον ξενώνα και ζητάει από τη Βιλντάν να της φέρει νερό και ένα φάρμακο. Στη συνέχεια επιστρέφει στο σαλόνι, όπου βρίσκονται η Χουμεϊρά, η Σουρεγιά και η Ελίφ. Η Χουμεϊρά σχολιάζει πως είναι τυχερή η Παρλά, που τη φροντίζει ο Κερέμ. Ο Κερέμ της θυμίζει τη βραδιά, που η Παρλά είχε κάνει το ίδιο για εκείνον, χωρίς κανείς να ξέρει πως στην πραγματικότητα η Σουρεγιά ήταν αυτή, που τον είχε φροντίσει ενώ η Παρλά είχε πάει σε ένα πάρτι. Παρόλαυτα η Σουρεγιά δεν λέει την αλήθεια και φεύγει από το δωμάτιο νιώθοντας άσχημα γιατί πιστεύει πως η Παρλά και ο Κερέμ φιλήθηκαν. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και κλαίει.

Η σπιτονοικοκυρά της Ζουλιντέ της λέει πως πρέπει να φύγει σε μία εβδομάδα από το σπίτι γιατί η οικογένεια που το αγόρασε θα εγκατασταθεί αμέσως. Η Παρλά συνέρχεται αλλά ακόμα ζαλίζεται και μιλάει στη Χουμεϊρά για το όνειρο της να μπει νύφη στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά θέλει να τη βοηθήσει να το κάνει πραγματικότητα αλλά ξέρει πως δεν θα είναι εύκολο. Η Τουλάι προτείνει στη Ζουλιντέ να μείνει με τη Μελέκ και τον Εμιρχάν στο σπίτι της μέχρι να βρει ένα νέο διαμέρισμα αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να γίνει βάρος σε κανέναν.

Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά έχει κλειστό το τηλέφωνο της. Η Ράνα παίρνει με αυτό τον τρόπο την εκδίκησή της για τη συμπεριφορά του, που την πλήγωσε. Ο Σαφάκ επισκέπτεται έναν φίλο του μεσίτη και του λέει πως υπάρχει ένα σπίτι για ενοικίαση. Ο Σαφάκ βλέπει φωτογραφίες του σπιτιού αλλά δεν του αρέσει, δεν το θεωρεί κατάλληλο για να μείνει η Ζουλιντέ με τον Εμιρχάν. Όταν φεύγει ο Σαφάκ από το γραφείο, πηγαίνει τυχαία η Ζουλιντέ και ο μεσίτης της δείχνει το σπίτι, που ο Σαφάκ πριν από λίγο είχε απορρίψει.

Η Ζουλιντέ όμως είναι απελπισμένη γιατί πρέπει να μετακομίσει άμεσα οπότε δέχεται να νοικιάσει το σπίτι. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα, η οποία είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του. Τσακώνονται και η Ράνα του ζητάει να φύγει γιατί τώρα είναι μαζί με τον Τζεμ σε μια ευτυχισμένη, όμορφη σχέση. Ο Εμιρχάν είναι στεναχωρημένος γιατί δεν θέλει να μετακομίσουν αλλά η Ζουλιντέ του εξηγεί πως είναι αναγκασμένοι.

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Ελίφ

Σκηνή από την «Ελίφ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments