Lifestyle

Survivor spoiler 12/4: Έκπληξη η σημερινή ασυλία

Survivor spoiler 12/4: Έκπληξη η σημερινή ασυλία
Survivor spoiler 12/4: Η εβδομάδα ξεκίνησε με εύκολη νίκη των Μπλε με 10-6 επί των Κόκκινων σε αγώνα επάθλου φαγητού.

Με ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές του Survivor το σημερινό επεισόδιο μετά τις χθεσινές εξελίξεις και τις κόντρες των παικτών. Το σημερινό μενού έχει ασυλία. Οι Μπλε ή οι Κόκκινοι θα την πάρουν;

Survivor spoiler: Τι θα γίνει σήμερα

Η εβδομάδα ξεκίνησε με εύκολη νίκη των Μπλε με 10-6 επί των Κόκκινων σε αγώνα επάθλου φαγητού με τους Κόκκινους να δείχνουν πως έχουν να λύσουν πολλά θέματα μεταξύ τους. Ο καυγάς του Ηλία Μπόγδανου με τον Αλέξη Παππά ήταν τέτοιος πριν την αναμέτρηση που δεν γινόταν να μην επηρεάσει την ομάδα, την ίδια στιγμή που ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε αγωνιστικά χαρίζοντας δύο πόντους στην ομάδα του.

Στην άλλη ομάδα, η Μαριαλένα που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με Τζέιμς και Νίκο  δείχνει να έχει δέσει με τα υπόλοιπα παιδιά και να πηγαίνει καλύτερα στα αγωνίσματα. Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με το Athensmagazine.gr νικητές στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στη θάλασσα, θα είναι οι Κόκκινοι ενώ οι Μπλε θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, αφού ένας εκ των Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη, Γιώργο Κόρομι, Παύλο Γαλακτερό ή Κώστα Παπαδόπουλο θα βρεθεί στον τάκο.

Πάντως φαβορί είναι ο Γιώργος Κόρομι που έχει κερδίσει 2 σερί φορές, αλλά και ο Νίκος Μπάρτζης που την έχει κερδίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σημειώνεται ότι Μαριαλένα και Ελένη έχουν ατομική ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα, αφού είναι τα μοναδικά κορίτσια που έχουν απομείνει στην ομάδα, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments