Lifestyle

Survivor spoiler: Μηνύσεις Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Μηνύσεις Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler: Μία νέα είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου σχετικά με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο που έχουν ορίσει δικηγόρο.

Νέο spoiler έρχεται για το Survivor. Ο Αλέξης Πάππάς και ο Τριαντάφυλλος είναι από τους πιο στενούς φίλους στο παιχνίδι. Άλλωστε είχε βγει και σχετικό βίντεο που ο Παππάς φαίνεται να δίνει οδηγίες στον Σάκη Κατσούλη σε ένα αγώνα του με τον Τριαντάφυλλο, προκειμένου να βοηθήσει τον Ντάφι. Τώρα δε υπάρχει η πληροφορία πως ο Αλέξης Παππάς φέρεται να βρίσκεται λίγο πριν την αποχώρηση του από το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς, έχουν δώσει εντολή στον δικηγόρο του να τους προστατέψει σε περίπτωση που χρειαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, στη δικαιοσύνη θα καταφύγει ο δικηγόρος των Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλου, ο οποίος όπως δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» έχει λευκή επιταγή από τους δυο τους να τους προστατέψει αν κάτι άσχημο συμβεί κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Survivor.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Ο δικηγόρος τους, Στέλιος Σούρλας, αποφάσισε να στραφεί νομικά κατά όσων στέλνουν απειλητικά μηνύματα τόσο στους λογαριασμούς των ίδιων όσο και σε αυτούς των οικογενειών τους, καθώς όπως υποστηρίζει, η κατάσταση έχει βγει εκτός ορίων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, επικοινώνησαν μαζί του άτομα της οικογενείας του Αλέξη Παππά και η μητέρα με την αδερφή του Τριαντάφυλλου, ζητώντας του να τους προστατέψει με κάθε μέσο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μηνύματα στα social media έχουν καταγραφεί, με όλα τα ηλεκτρονικά ίχνη να είναι στη διάθεση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Θέμα ωρών η αποχώρηση Παππά

Από ότι όλα δείχνουν, η παραγωγή του Survivor εξέτασε το ενδεχόμενο να διώξει τον Παππά από το παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Στην επόμενη ψηφοφορία που οι κόκκινοι θα χάσουν ασυλία ο Αλέξης Παππάς θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος;

Ότι σ’ όλες τις ψηφοφορίες που ήταν υποψήφιος αλλά και στην τελευταία ο Αλέξης τα κατάφερνε την τελευταία στιγμή, όπως έγινε και προχτές, αφού ήταν τυχερός και βρήκε απέναντί του την Χριστίνα Κεφαλά. Και πάλι όμως η διαφορά τους ήταν ελάχιστη. Πλέον τόσο αδύναμος παίκτης στις ψηφοφορίες δεν υπάρχει, αφού και ο Κώστας Παπαδόπουλος απέδειξε πως έχει «ρεύμα» από τους τηλεθεατές.

Οπότε από ότι φαίνεται, η αποχώρηση του Αλέξη Παππά θα γίνει μέχρι το Πάσχα. Και φυσικά σε περίπτωση που επιστρέψει στο παιχνίδι ο Κρις Σταμούλης δεν θα τον βρει μέσα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments