Ελλάδα

Τροχαίο Γαύδος: Η μαρτυρία του συντρόφου της 27χρονης

Τροχαίο Γαύδος: Η μαρτυρία του συντρόφου της 27χρονης
Τροχαίο Γαύδος: Ο 40χρονος σύντροφος της Κορίνας μίλησε στο Mega για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο εκείνο πρωινό.

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της Γαύδου, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 27χρονης Κορίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, στις όποιες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής υπήρξαν ότι η κοπέλα μπορεί να έζησε πέντε κι έξι ώρες μετά το τραγικό συμβάν, ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, που πραγματοποίησε τη την ιατροδικαστική εξέταση είναι κατηγορηματικός, ότι δηλαδή αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατο να συμβεί αφού η κοπέλα, εκτός από ακατάσχετη αιμορραγία είχε υποστεί τρομερή ρήξη στον έναν πνεύμονα της, που σημαίνει ότι είχε έντονο αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο πλέον προσπαθούσε να καλύψει ο άλλος, υγιής πνεύμονάς της.

«Έκανε κατάγματα στα πλευρά και ουσιαστικά προκάλεσαν ολικό πρόβλημα στον έναν πνεύμονα που πλέον δεν λειτουργούσε. Εκτός της αιμορραγίας είχαμε και μη λειτουργία του ενός πνεύμονα. Ο άλλος πνεύμονας που λειτουργούσε προσπαθούσε να καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπου. Κατά συνέπεια ένας άνθρωπος με τέτοιες κακώσεις δεν μπορεί να ζήσει για περισσότερες από 2 έως 2,5 ώρες από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα», τόνισε ο κ. Μπελιβάνης. Εξάλλου, το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια η ώρα που έγινε. Σημειώνεται ότι για την ανάσυρση της σορού της 27χρονης στήθηκε μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Σε ό,τι αφορά τα αίτια του τροχαίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Τροχαίο Γαύδος

Συγκλονίζει ο σύντροφος της 27χρονης: «Γιατί να μην φύγω εγώ;»

Την ίδια ώρα, ο 40χρονος σύντροφος της Κορίνας μίλησε στο Mega για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο εκείνο πρωινό. Ο ίδιος νοσηλεύεται με τραύματα που του προκλήθηκαν κατά την πτώση του αυτοκινήτου στον γκρεμό. «Σαν ζευγαράκι φάγαμε κάποια σουβλάκια, φύγαμε από ένα τοπικό σουβλατζίδικο εκεί στο Καστρί κατά τη μία η ώρα κοντά και πήγαμε στο Βαθύ Σελί εκεί στο σημείο, ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και έχει θέα όλο το Λιβυκό πέλαγος. Της λέω Κορίνα, έχει περάσει λίγο η ώρα, έπιανε και ψύχρα “ρε Κορινάκι”, της λέω “να βάλουμε μια μπροστά, να ζεσταθεί το αμάξι να βάλω καλοριφέρ να κατέβουμε κάτω;”, “ναι” μου λέει. Λοιπόν, βάζω το αμάξι, δουλεύει κανά δίλεπτο, τρίλεπτο, δούλευε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, το χειρόφρενο ήταν τραβηγμένο και ίσως μια λάθος κίνηση των ποδιών υπήρξε μοιραία.

«Ήταν πάρα πολύ καλά τραβηγμένο, μας είχε ενοχλήσει το χειρόφρενο, πώς να το πω; Το είχαμε σχολιάσει. Τώρα πως λύθηκε δεν ξέρω. Με τα πόδια μας έτσι το κουνήσαμε; Και λύθηκε; Εν πάση περιπτώσει και μας παίρνει η κατηφόρα. Τραβάμε κάτω κουτρουβάλες. Αφού τις νιώθω τις κουτρουβάλες και λέω “πότε θα σταματήσει”. Δεν έχασα ούτε μια στιγμή τις αισθήσεις μου. Σταματάει σε ένα σημείο σε δυο βράχια σταματάει το αυτοκίνητο. Αρκετά κάτω.

Δηλαδή άλλα 30 μέτρα να προχώραγε και θα είχαμε φτάσει στην παραλία»Ο 40χρονος δεν είχε σήμα για να καλέσει σε βοήθεια και άρχισε να σκαρφαλώνει από την χαράδρα των 300 μέτρων, αφήνοντας την Κορίνα μέσα στο αυτοκίνητο. Λίγο μετά τις 6 το πρωί, είχε φτάσει στον δρόμο. «Και εάν την ήξερες ήταν καλός χαρακτήρας ρε, γιατί να μην φύγω εγώ; Σε κανέναν να μην τύχει, σε κανέναν να μην τύχει. Έχω περάσει πολλά στην ζωή μου αλλά τέτοιο πράγμα, δεν έχω πονέσει. Εγώ και μόνο εγώ φταίω. Ήταν ένας άγγελος. Γνωριζόμασταν από το 2017, αλλά τώρα ήρθαμε πιο κοντά», δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο 40χρονος.

Την Τετάρτη η κηδεία της 27χρονης στην Κέρκυρα

Την ίδια στιγμή, στο πένθος έχει βυθιστεί η Κέρκυρα, τόπος καταγωγής της 27χρονης. Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει την Τετάρτη στην Κέρκυρα στον Ιερό Ναό Καναλίων στις 17:00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments