Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [13/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [13/04/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να επικεντρωθούν στον εαυτό τους ενώ θα τους ασκηθεί επιρροή και από τη Σελήνη.

Κριός

Για να μπορέσεις ν’ αγκαλιάσεις τις θετικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, σημαίνει πως έχεις καταλάβει πως πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Ανεξάρτητα από το πόσα έχεις επενδύσει σε άλλους τομείς της ζωής σου, ήρθε η ώρα να προσφέρεις περισσότερα στον εαυτό σου. Το πάθος κι ο ερωτισμός σου, χρειάζονται αρκετή φροντίδα και αγάπη. Δείξε την απαραίτητη στοργή, για να επωφεληθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου. 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε κάνει πιο συναισθηματική. Θα σκεφτείς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν αυτό να συμβεί στα πρώτα στάδια μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης. Όμως είτε είσαι μόνη είτε σε σχέση, μια βόλτα στις αναμνήσεις… θα ανυψώσει το ηθικό σου και θα σου υπενθυμίσει τι πρόκειται να απολαύσεις στο παρόν. Δες αυτήν την αναπόληση… σαν ένα εμπνευσμένο σκαλοπάτι για το μέλλον.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει την απομόνωση και το μυστήριο, το μυαλό σου θα στραφεί σε κάτι που παρέμεινε άλυτο, από το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής. Αυτή η ανάδρομη περισυλλογή έχει να κάνει με την επούλωση και το αναγκαίο κλείσιμο. Μπορείς να το ξεπεράσεις τώρα… γιατί νιώθεις πιο ικανή να αντιμετωπίσεις ερωτικά σενάρια, που παλαιότερα σε μπέρδευαν. 

Καρκίνος

Παρόλο που μπορεί να αισθάνεται ότι τα ερωτικά σου ακολουθούν πιο αργό ρυθμό τελευταία, θα αλλάξεις την εστίασή σου, προς ένα παθιασμένο στόχο που δεν επιθυμείς να παραμερίσεις. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε αυτόν τον λιγότερο φρενήρη ρυθμό, προς όφελός σου. Το να πετύχεις κάτι που επιθυμεί διακαώς η καρδιά σου, χρειάζεται υπομονή. Και αν καταφέρεις να την πετύχεις, θα ανοίξεις την πόρτα στη μαγεία… που θα σου προσφέρει τα πάντα.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση τροφοδοτεί τις φιλοδοξίες σου τώρα κι ένας αγαπημένος σου στόχος μπορεί να υποστηριχθεί με εντυπωσιακό θάρρος και αισιοδοξία. Ό, τι κι αν έχεις πυροδοτήσει, μπορεί να φέρει ένα κύμα θετικότητας και αρμονίας στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Πίστεψε πως το θάρρος και η ελπίδα σου, δεν θα είναι μάταια. Η παθιασμένη δράση μπορεί να φέρει μια ευχάριστη αντίδραση! 

Παρθένος

Έχεις μια υπέροχη παθιασμένη ενέργεια αυτό το διάστημα. Αν κι αυτό θα σε ενθαρρύνει να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής, θα σου επισημάνει επίσης όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη στον ερωτικό σου τομέα. Το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα, με περισσότερους από έναν τρόπους. Έτσι, μπορεί να εμφανιστεί μια νέα παθιασμένη έμπνευση…που θα είσαι διαθέσιμη να λάβεις!

Ζυγός

Ένα ρομαντικό καβγαδάκι ή ένα συνεχιζόμενο ζήτημα, θα πάψει να είναι πλέον προβληματικό. Έχεις καταλάβει, πως η παθιασμένη σου ενέργεια, χρειάζεται παραγωγική εστίαση. Γι’ αυτό και θα αντισταθείς σε θέματα που ίσως δεν θυμάσαι καν πώς προέκυψαν αρχικά. Πρόκειται να δεις την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Μ’ αυτό τον τρόπο θα εκδηλωθεί αληθινή μαγεία στο δεσμό σου! 

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ένα συγκεκριμένο άτομο θα θελήσει να συνδεθεί με την ανάγκη σου για αγάπη και προσοχή. Φαίνεται όμως πως θέλει να προσφέρει πολύ περισσότερα από μια απλή συμπαράσταση. Θέλει να είσαι ευτυχισμένη και να είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή. Αν τον αφήσεις να σε υποστηρίξει…θα το κάνει με ευχαρίστηση.

Τοξότης

Αν βλέπεις πως οι προσπάθειές σου δεν έχουν επιφέρει μεγάλη διαφορά στην ερωτική σου ζωή, τότε προσπάθησε να βρεις, ποιες αλλαγές θα προσφέρουν πιο αισιόδοξη προοπτική. Θα μπορέσεις έτσι να κατανοήσεις τι – ή ποιος – εξαντλεί την ενέργειά σου. Το να είσαι αρκετά τολμηρή για να σχεδιάσεις μια γραμμή… θα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. 

Αιγόκερως

Κάτι είναι ενδιαφέρον σε μια νέα σύνδεση στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, ένα ανανεωμένο κλίμα ανάμεσα σε σένα και κάποιον που σε ενδιαφέρει, θα σε ενθουσιάσει! Επειδή θα διαπιστώσεις, πως έχετε πολλά κοινά. Αν είσαι σε σχέση, τότε οι πρόσφατες εντάσεις ή αβέβαιες εξελίξεις θα έχουν σαν αποτέλεσμα ένα ολοκαίνουργο ξεκίνημα. 

Υδροχόος

Ένα ισχυρό κύμα διαβεβαίωσης θα εμφανιστεί, αν ανακαλύψεις πως οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει, δεν ήταν μάταιες. Οποιονδήποτε τρόπο κι αν υποστήριξες στο παρελθόν, θα σου προσφέρει μια καρμική ανταμοιβή τώρα. Πιθανότατα δεν το έκανες για να λάβεις τα εύσημα…αλλά αξίζει να ανταμοιφθείς για τις ευγενικές και παθιασμένες σου ενέργειες. Καλωσόρισε πρόθυμα ό, τι έρχεται στο δρόμο σου! 

Ιχθύς

Άφησε τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή να ξεδιπλωθούν όπως θέλουν αυτές. Ακόμα κι αν μια ασυνήθιστη ηρεμία σε κάνει να αισθάνεσαι επιφυλακτική, θα σου προσφέρει περισσότερα οφέλη αν ακολουθήσεις τις εξελίξεις χωρίς να επέμβεις. Αυτή είναι η σωστή διαχείριση της ενέργειας που επικρατεί τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments