Ελλάδα

63χρονος Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο αγνοούμενος

63χρονος Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο αγνοούμενος
63χρονος Θεσσαλονίκη: Σώος είναι ο άνθρωπος που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Ευόσμου. Οι δικοί του πλέον είναι δίπλα του στη «Γραμμή Ζωής».

Ο 63χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε εντοπιστεί και η 87χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη.

Τα ίχνη του 63χρονου είχαν χαθεί στις 12 Απριλίου από το σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν βγήκε για να κάνει την καθιερωμένη του μεσημεριανή βόλτα. Ο άνδρας βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Γραμμή Ζωής ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ στις 13 Απριλίου και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών ενεργοποιήθηκε το Silver Alert.

63χρονος Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο αγνοούμενος

63χρονος Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο αγνοούμενος

Να σημειώσουμε ότι παραμένει εξαφανισμένος 44χρονος από την Παιανία.

Η «Γραμμή Ζωής» αναφέρει:  Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την Παιανία. Ο Παπαδημητρίου Χρήστος, 44 ετών, την 09/04/21 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Παιανίας. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,82μ και είναι κανονικού βάρους.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 13/04/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Τι είναι η «Γραμμή Ζωής»

Η «Γραμμή Ζωής», είναι Μη Κερδοσκοπικός Εθελοντικός Οργανισμός. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2006 από τον Γεράσιμο Κουρούκλη, πλαισιωμένο από μία ομάδα ανθρώπων με επιστημονική γνώση και εμπειρία στο χώρο της κοινωνικής μέριμνας, της σωματικής και ψυχικής υγείας, ευαισθητοποιημένους από τα υπάρχοντα προβλήματα στην οργανωμένη και ουσιαστική στήριξη των ηλικιωμένων.

Σταθεροί στο στόχο μας σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε προγράμματα δράσης, στην κατεύθυνση της εξασφάλισης ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης της πιο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, αυτής των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας (65+).

Φροντίδα, προστασία, αίσθημα ασφάλειας είναι αυτά που προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ηλικιωμένους. Εθελοντισμός, ενεργοποίηση της κοινωνίας, αξιοποίηση της τεχνολογίας και της επικοινωνίας, είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να το πετύχουμε.

Η διαρκής υποστήριξη Συλλόγων, Ιδρυμάτων, Επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών, μέχρι σήμερα αποτελεί για εμάς το εφαλτήριο, για να φτάσει το μήνυμα ΖΩΗΣ που εκπέμπουμε, σε όσο το δυνατόν περισσότερα αυτιά και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και την πολιτεία ακόμη περισσότερο απέναντι στις ανάγκες και τα προβλήματα των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας (της τρίτης και τέταρτης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments