Ελλάδα

Εξαφάνιση ηλικιωμένου Εύοσμος: Χάθηκαν τα ίχνη 63χρονου

Εξαφάνιση ηλικιωμένου Εύοσμος: Χάθηκαν τα ίχνη 63χρονου
Εξαφάνιση ηλικιωμένου Εύοσμος: Η «Γραμμή Ζωής» ειδοποιήθηκε από τους οικείους του στις 13/4. Δείτε τα στοιχεία και τη φωτογραφία του ανθρώπου που χάθηκε.

Εξαφάνιση ηλικιωμένου δηλώθηκε την Τρίτη 13 Απριλίου από τον Εύοσμο. Η «Γραμμή Ζωής» ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό Silver Alert για να βρεθεί άμεσα. Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα 87χρονη που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη βρέθηκε ζωντανή, ενώ εξελίξεις υπάρχουν με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις.

Εξαφάνιση ηλικιωμένου Εύοσμος: Τα στοιχεία του ανθρώπου που χάθηκε

Για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου στον Εύοσμο, η «Γραμμή Ζωής» σημειώνει «Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Λαζαρίδης Ιορδάνης, 63 ετών, την 12/04/21 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης, όταν βγήκε για να κάνει την καθιερωμένη του μεσημεριανή βόλτα. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,73μ και είναι εύσωμος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, βυσσινί μπλούζα, μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 13/04/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Εξαφάνιση ηλικιωμένου Εύοσμος: Χάθηκαν τα ίχνη 63χρονου από τον Εύοσμο

Εξαφάνιση ηλικιωμένου Εύοσμος: Χάθηκαν τα ίχνη 63χρονου από τον Εύοσμο

Τι είναι η «Γραμμή Ζωής»

Η «Γραμμή Ζωής», είναι Μη Κερδοσκοπικός Εθελοντικός Οργανισμός. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2006 από τον Γεράσιμο Κουρούκλη, πλαισιωμένο από μία ομάδα ανθρώπων με επιστημονική γνώση και εμπειρία στο χώρο της κοινωνικής μέριμνας, της σωματικής και ψυχικής υγείας, ευαισθητοποιημένους από τα υπάρχοντα προβλήματα στην οργανωμένη και ουσιαστική στήριξη των ηλικιωμένων.

Σταθεροί στο στόχο μας σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε προγράμματα δράσης, στην κατεύθυνση της εξασφάλισης ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης της πιο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, αυτής των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας (65+).

Φροντίδα, προστασία, αίσθημα ασφάλειας είναι αυτά που προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ηλικιωμένους. Εθελοντισμός, ενεργοποίηση της κοινωνίας, αξιοποίηση της τεχνολογίας και της επικοινωνίας, είναι τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να το πετύχουμε.

Η διαρκής υποστήριξη Συλλόγων, Ιδρυμάτων, Επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών, μέχρι σήμερα αποτελεί για εμάς το εφαλτήριο, για να φτάσει το μήνυμα ΖΩΗΣ που εκπέμπουμε, σε όσο το δυνατόν περισσότερα αυτιά και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και την πολιτεία ακόμη περισσότερο απέναντι στις ανάγκες και τα προβλήματα των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας (της τρίτης και τέταρτης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments