Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία από το 1994

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία από το 1994
Κατερίνα Στικούδη: Είναι ένα κορίτσι πολυτάλαντο που λατρεύει να καταπιάνεται με νέα projects και να δοκιμάζει τον εαυτό της βγαίνοντας από το «comport zone» της.

Στην παιδική της ηλικία ανέτρεξε η Κατερίνα Στικούδη και ειδικά την εποχή που ήταν αθλήτρια στην κολύμβηση. Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία της από κολυμβητικούς αγώνες το 1994 στη Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχε ως αθλήτρια του ΠΑΟΚ και αναρωτήθηκε πόσο μπορεί ένα παιδί να αντέξει το άγχος του πρωταθλητισμού.

«Κολύμβηση, αγώνες, άγχος. Πολλά τα θετικά… Πόσο να αντέξεις όμως;» «Κολύμβηση , αγώνες , άγχος … Πολλά τα θετικά .. ποσό να αντέξεις όμως ? Ποτέ σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου ? Ο τρόπος που σφίγγω τα χεράκια μου προδίδει το άγχος και το στρες που είχα …», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη

Δείτε την δημοσίευση

Κατερίνα Στικούδη: Τι δεν ήξερες για εκείνη

Η Κατερίνα Στικούδη είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια, μοντέλο, επιχειρηματίας και πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης. Είναι ένα κορίτσι πολυτάλαντο που λατρεύει να καταπιάνεται με νέα projects και να δοκιμάζει τον εαυτό της βγαίνοντας από το «comport zone» της.

Αυτό όμως, έχει ως αποτέλεσμα συχνά να γίνει δέκτης αρνητικών και δηκτικών σχολίων, όπως πολύ πρόσφατα για το σώμα της και το στήθος της. Πιο συγκεκριμένα, η καλλονή τραγουδίστρια είχε απαντήσει σε μηνύματα που δέχεται σχετικά με τα κιλά της, χωρίς να μασά τα λόγια της.

«Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Όταν θα θέλω να τρώω, θα τρώω κι ας φουσκώνω. Εντάξει τώρα; Συνεννοηθήκαμε; Άντε τώρα κάνε μου τη χάρη», είχε αναφέρει η Κατερίνα Στικούδη χαρακτηριστικά. Η ίδια η Κατερίνα είχε αποκαλύψει ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας πήρε δέκα κιλά, τα οποία αποφάσισε να χάσει μετά το πέρας αυτής. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Grande» είχε πει ότι «υπάρχουν δύσκολες μέρες που δεν νιώθω καλά».

«Έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία μας και όχι με το είδωλο που βλέπουμε στον καθρέφτη. Κάποιες ήμερες όντως νιώθω πολύ καλά και κάποιες άλλες νιώθω περίεργα. Προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου και θέλω να μου αρέσω και αν τύχει να πάρω κάποια κιλά θα λάβω έκτακτα μέτρα», είχε εξηγήσει το μοντέλο που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς.

«Γιατί μου έχει τύχει και εμένα, ειδικά μέσα στην καραντίνα, να πάρω δέκα ολόκληρα κιλά. Το έκανα ωστόσο με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν», είχε προσθέσει. Και όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, είναι σε πολύ καλή φόρμα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments