Lifestyle

Σοφία Ρίτσι: Επιβεβαίωσε τη νέα σχέση της

Σοφία Ρίτσι: Επιβεβαίωσε τη νέα σχέση της
Σοφία Ρίτσι: Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί με φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram.

Οι μέχρι τώρα φήμες για τη σχέση του διάσημου μοντέλου Σοφία Ρίτσι και του Έλιοτ Γκρέιντζ, γιου του Λούσιαν Γκρέιντζ, επιβεβαιώθηκαν.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί με φωτογραφίες που δημοσίευσαν στο Instagram. Άλλωστε, αυτός είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος για κάποιον να δημοσιοποιήσει τον δεσμό του, ειδικότερα όταν πρόκειται για μία διασημότητα.

Ο 27χρονος είναι ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας 10Κ Projects και η πρώτη επιβεβαιωμένη σχέση της Σοφία Ρίτσι μετά τον χωρισμό της από τον Σκοτ Ντίσικ τον πρώην σύντροφο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τον οποίο ήταν μαζί για τρία χρόνια.

Σοφία Ρίτσι: Η σέξι influencer

Μοντέλο πασαρέλας και φωτογραφήσεων με βαρβάτες συνεργασίες, σχεδιάστρια μόδας με δική της γραμμή ρούχων, influencer (φυσικά) και… κόρη διάσημου μπαμπά!

Η Sofia Richie, όμως, είναι πάνω από όλα ένα δροσερό, πανέμορφο κορίτσι 21 Μαΐων, που χαίρεται τη ζωή και… πασχίζει να μας το μεταδώσει μέσω του Instagram της, με σχεδόν καθημερινές αναρτήσεις. Και οι πιο πρόσφατές της, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μπικίνι σε μέρη εξωτικά και παραδεισένια, όντως μας κάνουν να νιώθουμε… υπέροχα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments