Lifestyle

Survivor 4: Ξανά υποψήφιος για αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος

Survivor 4: Ξανά υποψήφιος για αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος
Survivor 4: Οι Κόκκινοι ψήφισαν για έβδομη φορά τον τραγουδιστή.

Τέσσερις παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor μετά το χθεσινό επεισόδιο. Οι Μπλε ήταν αυτοί που νίκησαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να δείξουν δύο υποψήφιους. Με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι ήδη στον τάκο από την προηγούμενη ημέρα, η κάλπη θα έβγαζε το δεύτερο πρόσωπο από την κόκκινη ομάδα.

Αυτό ήταν ο Τριαντάφυλλος ο οποίος για έβδομη φορά βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Παράλληλα, από τους Μπλε ο Νίκος Μπάρτζης, που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, που γύρισε από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε και κέρδισε την ατομική ασυλία, για να ψηφίσει τελικά την Ελευθερία Ελευθερίου. Έτσι, πλέον η τετράδα των υποψηφίων για αποχώρηση από το Survivor, αποτελείται από τους Τριαντάφυλλο. Ελευθερία Ελευθερίου, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Χαμός με την Μαριαλένα στο συμβούλιο:

Και επειδή συμβούλιο του νησιού χωρίς εντάσεις δεν γίνεται, πριν την ψηφοφορία, η Μαριαλένα κατηγορήθηκε από τους συμπαίκτες της πως προσπάθησε να καθοδηγήσει την ψηφοφορία πριν το αγώνισμα ασυλίας, εφ’ όσον έχαναν. Συγκεκριμένα την κατηγόρησε η Ελένη ότι την έπιασε και της ζήτησε να ψηφίσει τον Τζέιμς, ενώ το ίδιο έκανε και ο τελευταίος. Στην κουβέντα μπήκαν και οι Κόκκινοι, με την Μαριαλένα να λέει ότι ο Τζέιμς τους είπε ότι θα τους σύμφερε να βγάλουν τον Τριαντάφυλλο προτεινόμενο. Κανείς ωστόσο από τους αντιπάλους της δεν επιβεβαίωσε ότι έγινε τέτοια κουβέντα, με την Μαριαλένα να λέει μάλιστα ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμμετείχε στη συζήτηση. Ωστόσο, ο Ασημακόπουλος απάντησε ότι δεν θυμάται καν να έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Survivor: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments