Lifestyle

Η είδηση της χρονιάς για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Η είδηση της χρονιάς για τον Πέτρο Κωστόπουλο
Πέτρος Κωστόπουλος: Ο εκδότης επιστρέφει στον χώρο του Τύπου. Αυτή τη φορά όχι με αυτήν την ιδιότητα, αλλά σίγουρα η κίνησή του θα κάνει ντόρο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επανέρχεται στον χώρο του Τύπου, αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι με την ιδιότητα του εκδότη. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων είχε έρθει στην επικαιρότητα για το ταξίδι του στο Ντουμπάι, για το οποίο απάντησε ότι βρέθηκε εκεί για δουλειά, ενώ εκνευρίστηκε με σχόλια που έγιναν για τον ίδιο.

Σύμφωνα με το dailymedia.com.gr, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει στον Τύπο  με το επαναλανσάρισμα του θρυλικού περιοδικού Nitro. Ο ίδιος, ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τα περιοδικά, έχοντας καταφέρει να συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού lifestyle. Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωστόπουλος επιστρέφει, αλλά όχι ως ιδιοκτήτης.

Από το Nitro είχαν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz, μεταξύ των οποίων η Ελένη Μενεγάκη, ο Σάκης Ρουβάς, η Βίκυ Καγιά, η Δέσποινα Βανδή, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Άννα Βίσση, η Έλενα Παπαρίζου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Φαίη Σκορδά και δεκάδες ακόμα. Όπως σημειώνει το ίδιο σάιτ, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε οριστικά πώς και πότε θα κυκλοφορήσει ξανά το θρυλικό περιοδικό.

Πέτρος Κωστόπουλος: Επιστρέφει στον Τύπο με επαναλανσάρισμα του Nitro

Πέτρος Κωστόπουλος: Επιστρέφει στον Τύπο με επαναλανσάρισμα του Nitro

Ποιος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι Έλληνας επιχειρηματίας και εκδότης, και σύμβουλος επιχειρήσεων. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1954 στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Έπειτα, εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του Πανεπιστήμιο του Παρισιού και κάνοντας διδακτορικό στη Πολιτική Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, σταδιοδρόμησε στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1987, ξεκίνησε την εκδοτική του δραστηριότητα στις εκδόσεις Τερζόπουλος (ιδιοκτησίας του Άρη Τερζόπουλου), με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό. Έπειτα οι εκδόσεις Τερζόπουλος ίδρυσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Κλικ 88 FM (μετέπειτα Village FM 88.3 ή V FM 88.3), ο οποίος από το 2013 έχει τεθεί εκτός λειτουργίας σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ.

Το 1995, ίδρυσε την Imako Εκδοτική Α.Ε. λανσάροντας τα περιοδικά «Nitro» και «DownTown» αλλά και το ραδιοφωνικό σταθμό Nitro Radio με το προσωπικό του «ΚΛΙΚ». Η εταιρεία εξέδιδε επίσης τα περιοδικά «Esquire», «InStyle», «OK!», «People», «MEN» και «DIVA» ενώ στον ίδιο όμιλο άνηκαν επιπλέον δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί (Sfera 102.2 και Derti 98.6). Το 2012 η Imako Εκδοτική Α.Ε. χρεοκόπησε.

Στην ιδιοκτησία του υπήρξαν και 3 sites τα Koolnews – Jenny – toratora. Το koolnews.gr υπάρχει ακόμα, το Jenny.gr επίσης, ενώ ανήκε στην πρώην γυναίκα του, το Toratora.gr έχει κλείσει. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments