Lifestyle

Ξένια REC: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της

Ξένια REC: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της
Ξένια REC: Η Ξένια είναι αρκετά ενεργή στα social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ποστάρει αρκετά συχνά φωτογραφίες.

Η Ξένια, η τραγουδίστρια των Rec, είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2018 και η αλήθεια είναι ότι είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές της στο ριάλιτι επιβίωσης Ήταν από τις πιο δυναμικές παίκτριες του Survivor.

Ξένια REC: Η αλλαγή στο σώμα της

Τρία χρόνια μετά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι πραγματικά θεαματική. «Δεν προλαβαίνω να πάω στο γυμναστήριο γιατί τρέχω πολύ με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Όμως, περπατάω πάρα πολύ και όταν βρίσκω χρόνο βάζω μουσική στο σπίτι και αθλούμαι μόνη μου. Δεν ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, αλλά επιλέγω για τα γεύματα μου ένα συνδυασμό από πρωτεΐνη με πράσινα λαχανικά. Θέλω να περιορίσω τα γλυκά κι ιδιαίτερα αυτά που έχουν σοκολάτα», είχε πει η ίδια αποκαλύπτοντας τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της.

Η Ξένια είναι αρκετά ενεργή στα social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ποστάρει αρκετά συχνά φωτογραφίες και μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments