Ελλάδα

Νέα Ερυθραία: Νεκρός από πυρκαγιά σε σπίτι

Νέα Ερυθραία: Νεκρός από πυρκαγιά σε σπίτι
Νέα Ερυθραία: Ένα θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου σε μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του λόγω πυρκαγιάς.

Ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα. Ειδικότερα, στη Νέα Ερυθραία,  μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διώροφη μονοκατοικία, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Σήμερα σημειώθηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο, στη Λεοφώρο Ποσειδώνος, ενώ ένα αντίστοιχα θλιβερό συμβάν είχαμε και στην Κρήτη.

Νέα Ερυθραία: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, οι πυρσβέστες ανέσυραν τη σορό ενός άνδρα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ενώ κατάφεραν να διασώσουν δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Να σημειωθεί πως στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ υπήρξε και συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Νέα Ερυθραία

Τα περιστατικά στη Λεοφώρο Ποσειδώνος και στην Κρήτη

Τα ξημερώματα του Σαββάτου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου ένας οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άντρα, κι έπειτα τον εγκατέλειψε. Συγκεκριμένα, το δυστύχημα έγινε στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου και η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμού του οδηγού που εγκατέλειψε τον άτυχο άνδρα κι έφυγε γρήγορα από το σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το θύμα είναι αγνώστων στοιχείων, μεταξύ 65-70 ετών, αναστήματος 1,75μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος λευκό κοντό παντελόνι (σορτς) και κοντομάνικη μπλούζα κόκκινου και κίτρινου χρώματος. Η ΕΛ.ΑΣ ζητεί από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη και στο Ρέθυμνο Κρήτης, όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε σε χαντάκι ύστερα από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή τους. Συγκεκριμένα το ζευγάρι εντοπίστηκε μέσα σε χαντάκι στην Eθνική Oδό στο ύψος του Μπαλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και η γυναίκα εντοπίστηκε να χαροπαλεύει δίπλα του σε πολύ άθλια κατάσταση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός είναι 40χρονος Έλληνας ενώ η γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία είναι σύζυγός του του. Τα ίχνη τους είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες και ο πατέρας του 40χρονου άρχισε να τους αναζητά με τραγική δυστυχώς κατάληξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments