Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Άρης: 1-2

Παναθηναϊκός – Άρης: 1-2
Παναθηναϊκός - Άρης: Αν και βρέθηκε να προηγείται στο σκορ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άρη ο οποίος ανέβασε στροφές και πήρε ακόμη ένα «τρίποντο».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε προβάδισμα με 1-0 στο 31’, ο Άρης είχε την τελευταία λέξη και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση νικώντας με 2-1 στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός έχασε για δεύτερο σερί ματς, είχε κακή εικόνα περιμένοντας ξανά τον αντίπαλό του στην άμυνα, ενώ μετά την αποβολή του Μαουρίσιο κατέρρευσε. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για την έξοδο στην Ευρώπη και θα πρέπει να αλλάξει άμεσα πρόσωπο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, από αγωνιστικής άποψης, ενώ σε μια καλή μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναδείχθηκε νικητής στον τελικό του Masters στο Μονακό.

Παναθηναϊκός – Άρης: Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε την υπεροχή, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, είχε ροή στο παιχνίδι του και έφτανε έξω από την περιοχή του Διούδη, αλλά δεν μπορούσε να οργανώσει σωστά την τελική προσπάθεια. Κι αυτό διότι οι γηπεδούχοι είχαν «οχυρωθεί» στα μετόπισθεν, κλείνοντας τους διαδρόμους και περίμεναν τον αντίπαλό τους, προσπαθώντας να κλέψουν μπάλες και να βγουν στην αντεπίθεση με αναιμικά αποτελέσματα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως προηγήθηκαν στο 31’, ενώ ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία με το άστοχο πέναλτι του Μάνου στο 45′. Στη συνέχεια όμως η δίκαιη αποβολή του Μαουρίσιο στο 52’ άλλαξε τις ισορροπίες, καθώς ο Παναθηναϊκός «συρρικνώθηκε» με τον Μακέντα να παίζει λίγο έξω από την περιοχή του Διούδη.

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πίεσε ασφυκτικά και μέσα σε τρία λεπτά έκανε την ανατροπή σε 1-2. Στο 62’ με τον Μάνο ισοφάρισε σε 1-1 και στο 65’ ο Ματέο Γκαρσία έκανε το 1-2 με τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς δεν οπισθοχώρησαν, αλλά συνέχισαν να πιέζουν τον Παναθηναϊκό αναγκάζοντάς τον να κρατήσει πίσω τις γραμμές του, αν και ο Μπόλονι πέρασε στο ματς τέσσερις μεσοεπιθετικούς. Παναθηναϊκός - Άρης

Παναθηναϊκός – Άρης: Οι συνθέσεις του αγώνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης- Μολό (69’ Ενγκμπακοτό), Βέλεθ, Νιάς, Χουάνκαρ- Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ (80’ Μπουζούκης )- Βιγιαφάνιες (69’ Καμπετσής), Αϊτόρ (58’ Σάντσες), Μακέντα (80’ Καρλίτος).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν (58’ Γκάνεα), Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Τζέγκο (58’ Ματίγια), Σάσα, Μπερτόγλιο (86’ Σίλβα), Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία (93’ Ιωάννου), Μάνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments