Διεθνή

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στο Ουισκόνσιν

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στο Ουισκόνσιν
ΗΠΑ: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν μετά από πυρά στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν.

Άλλη μία αιματηρή ένοπλη υπόθεση σημειώθηκε στις ΗΠΑ. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από πυρά που σημειώθηκαν σε μπαρ στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν. Πριν από μόλις πέντε ημέρες σημειώθηκε επίθεση σε σχολείο του Τέξας, ενώ στις αρχές του μήνα ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο Καπιτώλιο. ΗΠΑ

ΗΠΑ: Τι εκτιμούν οι αρχές για το περιστατικό – Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος θεωρείται ένοπλος. Σύμφωνα με τις Αρχές, το περιστατικό θεωρείται στοχευμένο και δεν εκτιμάται ότι υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος για τους πολίτες της κοινότητας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε από τον άνδρα να φύγει από το μπαρ και εκείνος επέστρεψε οπλοφορώντας και στη συνέχεια άνοιξε πυρ εναντίον θαμώνων. Ο σερίφης της πόλης Ντέιβιντ Μπεθ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο δράστης γνώριζε τα θύματα. Τα θύματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, ενώ οι δύο σοβαρά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΗΠΑ: Η αιματηρή επίθεση έξω από σχολεί στο Νόξβιλ του Τενεσί στις

Πυροβολισμοί «έπεσαν» στο Νόξβιλ του Τενεσί στις ΗΠΑ και, μάλιστα, έξω από σχολείο. Οι πρώτες πληροφορίες από Μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί και ότι υπάρχουν «πολλά θύματα». Πιο συγκεκριμένα, το CNN μεταφέρει την πρώτη ενημέρωση του αστυνομικού τμήματος του Νόξβιλ στο Τενεσί που τονίζει πως πολλοί άνδρες των Αρχών έχουν μεταβεί στο Λύκειο Austin-East Magnet όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Αναφορές κάνουν λόγο για πολλά θύματα, συμπεριλαμβανομένου κι ενός αστυνομικού, με την τοπική Αστυνομία να προσθέτει πως η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο για την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων που έχουν δεχθεί πυρά. Λίγο αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός του αστυνομικού τμήματος της πόλης του Νόξβιλ ανακοίνωσε πως έχει δημιουργηθεί ένα σημείο συγκέντρωσης για τους πολίτες στο γήπεδο μπέιζμπολ που βρίσκεται πίσω από τις εγκαταστάσεις του γυμνασίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments