Διεθνή

Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Αιματηρό περιστατικό σε σχολείο

Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Αιματηρό περιστατικό σε σχολείο
Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Για άλλη μια φορά βγήκαν τα όπλα έξω από σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Πυροβολισμοί «έπεσαν» στο Νόξβιλ του Τενεσί στις ΗΠΑ και, μάλιστα, έξω από σχολείο. Θυμίζουμε ότι σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας και βίντεο από τη δολοφονία 20χρονου Αφροαμερικανού στη Μιναεάπολις, κοντά στο σημείο όπου διεξάγεται η δίκη για τον Τζορτζ Φλόιντ.

Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Αιματηρό περιστατικό σε σχολείο

Πυροβολισμοί ΗΠΑ: Αιματηρό περιστατικό σε σχολείο

Οι πρώτες πληροφορίες από Μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί και ότι υπάρχουν «πολλά θύματα». Πιο συγκεκριμένα, το CNN μεταφέρει την πρώτη ενημέρωση του αστυνομικού τμήματος του Νόξβιλ στο Τενεσί που τονίζει πως πολλοί άνδρες των Αρχών έχουν μεταβεί στο Λύκειο Austin-East Magnet όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Αναφορές κάνουν λόγο για πολλά θύματα, συμπεριλαμβανομένου κι ενός αστυνομικού, με την τοπική Αστυνομία να προσθέτει πως η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο για την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων που έχουν δεχθεί πυρά.

Λίγο αργότερα, ο επίσημος λογαριασμός του αστυνομικού τμήματος της πόλης του Νόξβιλ ανακοίνωσε πως έχει δημιουργηθεί ένα σημείο συγκέντρωσης για τους πολίτες στο γήπεδο μπέιζμπολ που βρίσκεται πίσω από τις εγκαταστάσεις του γυμνασίου.

Δείτε βίντεο από το Twitter

Άλλη ανάρτηση αναφέρει, επίσης, ότι υπάρχουν θύματα από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» στην περιοχή.

Άλλο βίντεο που επίσης έχει αναρτηθεί στη γνωστή πλατφόρμα δείχνει την Αστυνομία να έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή υπόπτου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια σειρά Υπηρεσίες έχουν σπεύσει στην περιοχή αφού ερευνάται αν υπάρχει τρομοκρατική επίθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments