Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη: Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Αγγελική Ηλιάδη: Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό
Αγγελική Ηλιάδη: Την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Σου Κου Family» η γνωστή τραγουδίστρια.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» ήταν σήμερα η Αγγελική Ηλιάδη και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά της, την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την περιπέτεια υγείας, όταν το καλοκαίρι νόσησε με κορωνοϊό. Η γνωστή τραγουδίστρια, έδωσε απαντήσεις και σε όσους την επίκριναν για τις παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

Αγγελική Ηλιάδη: Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν ενάμιση μήνα στο σπίτι. Δεν το πέρασα ελαφριά. Ήμουν με πυρετό 20 μέρες, είχα μια τρομερή εξάντληση, βήχα, μια μικρή δυσκολία στην αναπνοή. Αν και ο γιατρός μου είπε ότι το οξυγόνο μου ήταν πολύ καλό αλλά ήταν δύσκολο».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δεν μπορούσα ούτε να δω τα παιδιά μου. Ήμουν κλεισμένη ενάμιση μήνα στο σπίτι μόνη μου, είχα πάθει κατάθλιψη. Δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι και γενικά μου στοίχισε πολύ η απόσταση αυτή που είχα με τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει το πέρασα δόξα τω Θεώ και ησύχασα».

Αγγελική Ηλιάδη: Για την οικογένειά της

«Τα δύσκολα τα λύνω μόνη μου. Το μυστικό μου για τα δύσκολα είναι ότι όλα περνάνε. Απλώς αυτό πρέπει να το δουλέψεις. Τα παιδιά βοηθούν πολύ σε αυτό. Σε επαναφέρουν σε καλή ψυχολογία», εξομολογήθηκε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη. «Όλοι αξίζουμε δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και τόσο αυστηροί. Με τις ευκαιρίες που δίνουμε στους ανθρώπους τους βοηθάμε να γίνουν καλύτεροι και να βελτιώσουν τα λάθη τους. Σε εμένα πιστεύω ότι δεν χρειάστηκε να δοθούν δεύτερες ευκαιρίες».

Αγγελική Ηλιάδη

Για την απόφασή της να προχωρήσει στη ζωή της είπε: «Είναι κάτι που έρχεται φυσικά και φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου. Οι πληγές δεν κλείνουν, υπάρχει μια επούλωση και μια σχετική ψυχική ηρεμία. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει να ζει μόνος. Θέλουν έναν σύντροφο» και συμπλήρωσε: «Κάθε γυναίκας και άνδρα οφείλει να φτιάξει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος. Εγώ είμαι υπερπλήρης με τα δυο παιδιά μου και τα τελευταία χρόνια έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου».

«Ο μεγάλος γιος μου δεν ασχολείται πια μαζί μου και αυτό με στεναχωρεί. Είναι ια 15 και ήταν δύσκολη η περίοδος του κορονοϊού που κλείστηκαν μέσα στο σπίτι», δήλωσε στη συνέχεια και ανέφερε πως έχει βρεθεί και σε δύσκολη θέση με ερώτηση που της έχει κάνει. Και εξομολογήθηκε πως σε αυτήν την περίπτωση προέτρεψε τον μεγάλο γιο της να συμβουλευτεί τον Σάββα Γκέντσογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments