Lifestyle

Kylie Jenner: Το μικροσκοπικό μαγιό της

Kylie Jenner: Το μικροσκοπικό μαγιό της
Kylie Jenner: Η καυτή influencer κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια likes, όσο για τα σχόλια…ξεπέρασαν τα 20 χιλιάδες.

Όπως όλες οι Kardashian, έτσι και η Kylie Jenner, ζει τη ζωή της μέσα από το instagram και βγάζει πολλά πολλά λεφτά μέσα από το instagram! H 23χρονη αδελφή των Kardashian και εκατομμυριούχος ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες μαρτυρούν ότι βρίσκεται κάπου ειδυλλιακά, χωρίς να αναφέρει όμως πού βρίσκεται.

Kylie Jenner: Έκανε χαμό στο Instagram

Η Kylie Jenner στην γκαρνταρόμπα της έχει μαγιό για φέτος το καλοκαίρι σε όλα τα σχέδια και τα χρώματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Kylie να ποζάρει στο Instagram με κάποιο μπικίνι και ναι, πρέπει να παραδεχτούμε πως σε όλα τα posts της είναι απίστευτα sexy. Η πρόσφατη δημοσίευσή της είναι με ένα hot μπικίνι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όμως. Η αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων; Μα φυσικά, η αναμενόμενη! Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η καυτή influencer κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια likes, όσο για τα σχόλια…ξεπέρασαν τα 20 χιλιάδες.

Ωστόσο εκτός από το μπικίνι της που ανέβασε για ακόμη μια φορά τη θερμοκρασία στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, εντύπωση έκαναν και τα μαλλιά της τα οποία από τη μία μέρα στην άλλη έφτασαν στο γόνατό της. Φυσικά, πρόκειται για τρέσες τις οποίες η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα δε λυπήθηκε ούτε στο ελάχιστο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments