Ελλάδα

Κρήτη τροχαίο: Ο 40χρονος ήταν νεκρός 4 με 5 μέρες πριν εντοπιστεί

Κρήτη τροχαίο: Ο 40χρονος ήταν νεκρός 4 με 5 μέρες πριν εντοπιστεί
Κρήτη τροχαίο: Το εφιαλτικό σενάριο της αστυνομίας επιβεβαιώθηκε.

Επιβεβαιώνεται τελικά το σενάριο της αστυνομίας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στο Μπαλί Κρήτης. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 40χρονος άνδρας είχε πεθάνει 4 με 5 μέρες πριν τον εντοπισμό της σορού του.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία δυστυχήματα, μεταξύ αυτών το τροχαίο της 28χρονης Κορίνας στη Γαύδο και το τροχαίο με τον πεζό που εγκαταλείφθηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 18 Απριλίου. Όπως ανέφερε και ο ιατροδικαστής Κρήτης κ. Σταμάτης Μπελιβάνης: «Ο θάνατος του 40χρονου προσδιορίζεται χρονικά περί τις 12 με 13 Απριλίου, δηλαδή 4 με 5 ημέρες προτού εντοπιστεί η σορός του».

Μάλιστα, όπως ανέφερε: «Ο άνδρας δεν φέρεται να πέθανε ακαριαία, αλλά για κάποιες ώρες, ήταν ζωντανός». Όσον αφορά τα αίτια θανάτου 40χρονου, ο ιατροδικαστής τόνισε πως αντιμετώπιζε «κακώσεις σπλάχνων και κοιλιάς και εσωτερική αιμορραγία».

Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος του 40χρονου άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται μέχρι στιγμής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Αρχικά η γυναίκα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και χειρουργήθηκε και διασωληνώθηκε. Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για τη νοσηλεία της. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε χαντάκι ύστερα από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή τους, συγκεκριμένα στην Eθνική Oδό στο ύψος του Μπαλί. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός και η γυναίκα εντοπίστηκε να χαροπαλεύει δίπλα του σε πολύ άθλια κατάσταση.

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες και ο πατέρας του 40χρονου άρχισε να τους αναζητά με τραγική δυστυχώς κατάληξη.

Οι Αρχές ήδη από την πρώτη στιγμή εξέταζαν σοβαρά το σενάριο μήπως το δυστύχημα είχε γίνει κάποια 24ωρα πριν, με τον ιατροδικαστή τελικά να το επιβεβαιώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments