Ελλάδα

Τραγωδία στο Κορωπί: «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου»

Τραγωδία στο Κορωπί: «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου»
Τραγωδία στο Κορωπί: Ο 76χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του, που ήταν πατέρας δυο παιδιών. Οι τελευταίες εξελίξεις.

Η οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί σοκάρει το πανελλήνιο. Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10:00 (19/4) ένας 76χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα τον 48χρονο γιό του και πατέρα δυο παιδιών. Η τραγωδία αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά το διπλό φονικό στη Μακρυνίτσα και το αιματηρό επεισόδιο στην Κυπαρισσία

Τι συνέβη στο Κορωπί:

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου στο Κορωπί λίγο μετά τις 10:00. Ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε θανάσιμα τον 48χρονο γιο του με κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιά, στην αυλή του σπιτιού του θύματος. Ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί από την αστυνομία. Μάλιστα, αφού σκότωσε τον γιο του κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου». Αμέσως στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη και ιατροδικαστής. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Κορωπίου.

Το σκηνικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος. Πατέρας και γιος ζούσαν μαζί και το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς τσακωμούς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος είχε πρόβλημα με το αλκοόλ κι αυτό αποτέλεσε γεγονός της έντονης λογομαχίας που ξεκίνησε ανάμεσα σε πατέρα και γιο λίγο πριν από τις οκτώ το πρωί, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και ο καβγάς να καταλήξει σε έγκλημα.

Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στο Κορωπί, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε: «Ο  ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Είχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».

Αυτή την ώρα ο παιδοκτόνος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες  είναι σε κατάσταση σοκ και δεν λέει τίποτε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments