Ελλάδα

Τραγωδία στο Κορωπί: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 76χρονος

Τραγωδία στο Κορωπί: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 76χρονος
Τραγωδία στο Κορωπί: Ένας 76χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του το πρωί της Δευτέρας (19/4).

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 76χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του, στο Κορωπί. Η οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα χθες το πρωί (19/4) στην οδό Γ. Αναγνώστου, ύστερα από έναν καυγά που είχαν οι δύο άντρες.

Ο γιος είχε πρόβλημα αλκοολισμού:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πατέρας και γιος λογομάχησαν στο ξυλουργείο που διατηρεί η οικογένεια και τότε ο 76χρονος πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του στην κοιλιακή χώρα. Οι αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία. Επίσης, το θύμα φέρεται να περνούσε δύσκολες μέρες καθώς ήταν άνεργος και είχε χωρίσει από τη σύζυγό του.

0 76χρονος αφού σκότωσε τον γιο του κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου». Αμέσως στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη και ιατροδικαστής. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Κορωπίου. Μάλιστα, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος, που δεν μπόρεσε να εμποδίσει τον πατέρα του. Σχολιάζοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε, ένας ξάδερφος του θύματος ανέφερε: «Ο  ξάδερφός μου ήταν άνεργος, είχαν οικονομικές διαφορές προφανώς. Είχαν ένα ξυλουργείο. Δεν το περιμέναμε».  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments