Ελλάδα

Χανιά: Έγινε εκταφή ηλικιωμένης γυναίκας – Οι 68 νεκροί του γηροκομείου εγείρουν τις υποψίες των Αρχών

Χανιά: Έγινε εκταφή ηλικιωμένης γυναίκας – Οι 68 νεκροί του γηροκομείου εγείρουν τις υποψίες των Αρχών
Χανιά: Στόχος των αρχών είναι να εξακριβώσουν εάν ο θάνατος της γυναίκας αλλά και των άλλων τροφίμων του ιδρύματος προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου.

Το θρίλερ με το γηροκομείο στα Χανιά που κατέγραψε 68 νεκρούς μέσα σε ένα χρόνο συνεχίζεται, καθώς οι Αρχές προχώρησαν σήμερα το πρωί στην εκταφή μίας σορού που ανήκει σε ηλικιωμένη γυναίκα. Στόχος των αρχών είναι να εξακριβώσουν εάν ο θάνατος της γυναίκας αλλά και των άλλων τροφίμων του ιδρύματος προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου.

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται στο αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών.

Για τους θανάτους αυτούς έχουν δημιουργηθεί υποψίες που κάνουν λόγο πως προήλθαν από εγκληματικές ενέργειες.

Η έρευνα επικεντρώνεται στους θανάτους που έχουν σημειωθεί το τελευταίο έτος στον οίκο ευγηρίας. Ο αριθμός των νεκρών δεν είναι ευκαταφρόνητος, καθώς >συνολικά 68 άνθρωποι έχουν πεθάνει μέσα σε ένα έτος στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως σχεδόν για όλες τις περιπτώσεις του αποθανόντων ως αιτία θανάτου έχει καταγραφή η ανακοπή καρδιάς, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις, όπως αναφέρει το zarpanews.gr. Η εισαγγελική εντολή, μάλιστα, αναζητά τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των 68 νεκρών από όλα τα ληξιαρχεία της Κρήτης.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία και σκοπός της είναι να δείξει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, μεταξύ αυτών ακόμα και η σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση αλλά και η ανθρωποκτονία με δόλο, δια παράλειψης και κατά συρροή. Ερευνάται αν έχουν τελεστεί και άλλα αδικήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments