Lifestyle

Survivor spoiler 22/04: Τα ποσοστά της ψηφοφορίας

Survivor spoiler 22/04: Τα ποσοστά της ψηφοφορίας
Survivor spoiler 22/04: Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το παιχνίδι έφερε πολύ χαρά σε κάποιους παίκτες, ενώ ο ίδιος ήταν τελευταίος στην ψηφοφορία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor και ένα νέο spoiler για σήμερα 22/04 προμηνύει πολλά ακόμα. Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης, με την Μπλε ομάδα να πανηγυρίζει. Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και ο κόσμος επέλεξε αυτόν για να αποχωρήσει από το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο κολλητός του Παππά στο παιχνίδι, ο Τριαντάφυλλος, έπαθε σοκ με το άκουσμα του ονόματος του ηθοποιού, καθώς θεωρούσε δεδομένο ότι θα παραμείνει στο Survior και θα φύγει ο ίδιος. Την ίδια ώρα, οι παίκτες της Μπλε ομάδας ενθουσιάστηκαν με την εξέλιξη αυτή.

Τα ποσοστά της ψηφοφορίας του Survivor

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκαν ως εξής:

Γιώργος Ασημακόπουλος: 55% Τριαντάφυλλος: 33% Αλέξης Παππάς: 12%

Τι άλλο έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Το έπαθλο για το φαγητό και την επικοινωνία και οι συνεχόμενες ήττες ήταν μεγάλο κίνητρο για τους Κόκκινους, οι οποίοι έδειξαν στο στίβο μάχης πως ήθελαν περισσότερο το έπαθλο, με τον Αλέξη Παππά να επικρατεί 9-5 του Παύλου Γαλακτερού.

Τον πόντο της νίκης για τους Κόκκινους, της πρώτης μετά από αρκετό καιρό, χάρισε η Καρολίνα Καλύβα στην μάχη της με την Ελένη Χάμπερη. Η νίκη των Κόκκινων σχολιάστηκε από τους ηττημένους σαν η τελευταία για τον Αλέξη Παππά, όπως έχει επικρατήσει σε αρκετές αποχωρήσεις με τον Κώστα να λέει πως ο Παππάς έκανε 3 νίκες όπως είχε κάνει ο Κοψιδάς τη μέρα που αποχώρησε.

Πυρ και μανία η γυναίκα του Τριαντάφυλλου

Έξαλλη έγινε η σύζυγος του Ντάφυ μετά τα όσα ακούστηκαν. Η ίδια έχει επιλέξει να κρατήσει ένα άκρως χαμηλό και ταπεινό προφίλ και αποφεύγει ευγενικά να δώσει δηλώσεις ή να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/4) η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και ο Ντάφυ μπόρεσε να μιλήσει μαζί της μέσω live μηνυμάτων. Μέχρι κι ότι έχουν χωρίσει, όμως, ακούστηκε. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο τραγουδιστής ζητούσε απεγνωσμένα από την σύζυγο του, να του πει ότι τον αγαπάει, με την ίδια να μην του απαντά.

Το πρωί της Πέμπτης (22/4) η Δήμητρα Σιαμπάνη, θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα και στο «Happy Day». «Μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλει να ασχολείται με όλη αυτή την δημοσιότητα. Για το προφίλ μου είπε, ότι το έχει πριν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο και δεν το χρησιμοποιεί, δεν έχει ανανεώσει τα στοιχεία στο προφίλ της. Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα, είπε η κοπέλα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ωραίο να συζητιούνται τέτοια πράγματα, γιατί έχουν και ένα παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Survivor

«Ξέρετε ότι κάνουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις; Κάνουν τρεις αποχωρήσεις. Σήμερα φεύγει ο ένας, μετά ο άλλος, μετά ο άλλος», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επεσήμανε ότι μπορεί να ξαναγυρίσουν κάποια σκηνή αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται καθώς θα χανόταν όλο το νόημα, δεν θα βλέπαμε τις σωστές αντιδράσεις.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε: «Εγώ πιστεύω ότι αν γυρίζουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις και όχι μία, όλα αυτά είναι αντιδράσεις. Και παίρνουμε μία από τις τρεις που θα γίνει πραγματικότητα με βάση την ψηφοφορία. Εγώ είμαι της λογικής του Big Brother που έχει παντού κάμερες και ξέρω ότι το Survivor είναι στημένο. Ο παρουσιαστής βγαίνει στο ραδιόφωνο την ώρα που εμείς.Έχει γίνει κι άλλες φορές όχι μόνο με τη γέννα.».

Η Έλενα Πολυκάρπου που μιλά με την παραγωγή είπε πως αυτό που ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει συμβεί μόνο μια φορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments