Video

Survivor spoiler 21/4: Αυτός αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 21/4: Αυτός αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler 21/4: Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι των Κόκκινων.

Ημέρα αποχώρησης είναι η Τετάρτη για το Survivor, με τους φανς του ριάλιτι επιβίωσης να περιμένουν πως και πως το βράδυ για να δουν ποιος παίκτης από τους Κόκκινους θα αποχωρήσει. Τα χθεσινά spoilers επιβεβαιώθηκαν και έτσι οι τρεις που βρίσκεται στον τάκο αυτή τη στιγμή είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τρεις παίκτες να επιστρέφουν στην παραλία μετά το Πάσχα. 

Survivor spoiler 21/4: Ποιος θα πει “αντίο” σήμερα;

Χθες ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον ψηφίσει προκειμένου να αποχωρήσει αυτός από τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής φαίνεται να ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς όπως έκανε και ο Πάνος Καλίδης.  Οι τρεις Κόκκινοι λοιπόν, απόψε στο συμβούλιο του νησιού θα μάθουν και το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που θα μπει ως ασπίδα στους συμπαίκτες του και θα καταφέρει να διώξει έναν εκ των Τριαντάφυλλου ή Αλέξη Παππά. Ο κόσμος τον στηρίζει με μεγάλη διαφορά και η “μάχη” θα δοθεί ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον ηθοποιό. Πάντως δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει το παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς.

Survivor spoiler 21/4: Η έκκληση του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος προχώρησε χτες σε μια δημόσια τοποθέτηση μπροστά σε όλους. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε τις σκέψεις του, ζητώντας από τον κόσμο να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά και να τον αφήσει να φύγει. “Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στεναχωρημένα γιατί χάνουν. Έχω πονέσει την κόκκινη ομάδα και αυτή την μπαντάνα που φοράω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments