Lifestyle

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: Ανδρικό μόριο που βάζουμε στο στόμα μας

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: Ανδρικό μόριο που βάζουμε στο στόμα μας
Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: Για άλλη μια φορά «έπεσαν» επικές ατάκες στο αγαπημένο παιχνίδι. Πώς αντέδρασε η Ζέτα Μακρυπούλια όταν τις άκουσε.

Χαμός και πάλι στο Ρουκ Ζουκ. Δεν μας κάνει έκπληξη, βέβαια, αφού το αγαπημένο παιχνίδι έχει προσφέρει απίστευτες ατάκες που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι. Ποιος δεν θυμάται όταν οι ηθοποιοί από τις Άγριες Μέλισσες που ήταν καλεσμένοι στο παιχνίδι σε guest εμφάνιση είχαν να περιγράψουν τη φράση «Της πουτ@ν@ς το κάγκελο» ή όταν μια παίκτρια αναφέρθηκε στα… μικρά προσόντα του πρώην φίλου της;

Αυτή τη φορά η φράση που κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις οι παίκτες του προχθεσινού επεισοδίου του «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν «Πράγματα εκτός φαγητού που βάζουμε στο στόμα μας». Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα και αν δεν το είδατε, στο πλατό έγινε πανζουρλισμός από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Πάνω που η παρουσιάστρια νόμισε πως θα γλίτωναν τα χειρότερα λόγω του ότι η απάντηση «δάχτυλο» δεν έγινε δεκτή -καθώς δεν πρόκειται για πράγμα, αλλά για ανθρώπινο μέλος- αυτό δεν συνέβη. Μια τολμηρή παίκτρια, λοιπόν, τόλμησε να δώσει την απάντηση που πέρασε από το μυαλό όλων, κανείς, όμως, μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν τόλμησε να δώσει.

Ξεκίνησε να δίνει τις απαντήσεις της, είπε αρχικά τσιγάρο, ενώ στη συνέχεια είπε με χαμόγελο «ανδρικό μόριο». Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ατάκα της:

Η συγκεκριμένη στιγμή θύμισε τη νεαρή Κασσάνδρα, τη φοιτήτρια στα χρηματοοικονομικά, η οποία έκανε εντύπωση στη Ζέτα Μακρυπούλια αφού είχε σκουλαρίκι στο στόμα. Η παρουσιάστρια αρχικά τη ρώτησε αν της αρέσει να το παίζει μέσα στο στόμα της, κάτι που προκάλεσε γέλια. Στη συνέχεια η ίδια η φοιτήτρια επανέλαβε την ατάκα και εκεί έγινε «κόλαση».

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: Θυμάστε τη φοιτήτρια που είχε «ρίξει» το πλατό με την ατάκα της;

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: Θυμάστε τη φοιτήτρια που είχε «ρίξει» το πλατό με την ατάκα της;

«Μ΄αρέσει να το έχω στο στόμα και να παίζω», είπε η χαμογελαστή Κασσάνδρα. Μάλιστα, πριν είχε δείξει το… επίμαχο σκουλαρίκι, ενώ τόνισε ότι το έχει μόλις τρεις μήνες. Η Ζέτα Μακρυπούλια τη ρώτησε ακόμα αν πόνεσε όταν το έβαλε, με τη φοιτήτρια να λέει ότι στην αρχή δεν είχε πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια πρήστηκε. Τώρα, δεν το καταλαβαίνει καν. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τη δήλωση της φοιτήτριας που «έριξε» το στούντιο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments