Lifestyle

Της πουτ@ν@ς το κάγκελο – Η λέξη που έπρεπε να περιγράψουν στο Ρουκ Ζουκ

Της πουτ@ν@ς το κάγκελο – Η λέξη που έπρεπε να περιγράψουν στο Ρουκ Ζουκ
Ρουκ Ζουκ Μέλισσες: Η περιγραφή της «Δρόσως» άφησε άφωνη την «Ασημίνα», λέγοντας αυτό που δεν... πρέπει.

Μερικοί από τους ηθοποιούς από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν καλεσμένοι στο εορταστικό επεισόδιο του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού όπως έχουν ορισθεί, οι συμμετέχοντες έπρεπε να περιγράψουν τις λέξεις και όταν έπαιξε το «Σταμιρέικο», καθώς έτσι επέλεξαν να ονομάσουν την ομάδα τους, η λέξη που έπρεπε να περιγράψουν ήταν το κάγκελο.

Τότε η «Δρόσω», δηλαδή η Δανάη Μιχαλάκη είπε στην «Ασημίνα, δηλαδή στην Έλλη Τρίγγου μια πολύ χαρακτηριστική φράση: «Της πουτ@ν@ς το κάγκελο» με την «αδελφή» της να ρωτάει αν πρέπει να το πει. Και επειδή ο χρόνος πίεζε, η Έλλη Τρίγγου είπε on air τη φράση που δεν… έπρεπε.

Και όπως ήταν φυσικό, όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να τη βοηθήσει η Δανάη Μιχαλάκη, επαναλάμβανε ότι είναι ουδέτερο λέγοντας συνέχεια «το…, το…» για να πει τη λέξη κι εκείνη κατάλαβε λάθος με αποτέλεσμα να λέει «το π@τ@νί». Και τελικά όλοι γέλασαν.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 21:55 και μετά:

Το Ρουκ Ζουκ επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση για τέταρτη σεζόν

«Παιχνίδι, γέλιο, σαρδάμ, ομάδες, παίκτες, ατάκες, Ζέτα. Τι είναι; Ο χρόνος αρχίζει από… Ρουκ Ζουκ! Το Ρουκ Ζουκ επέστρεψε για 4η χρονιά στον ANT1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι του πιο ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού.

Φέτος, το Ρουκ Ζουκ πιάνει δυναμικά το νήμα από εκεί που το άφησε, και ξεκινά πανηγυρικά με την πολυαναμενόμενη εβδομάδα πρωταθλήματος η οποία δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας, για να αναδείξει τη νικήτρια ομάδα της προηγούμενης σεζόν.

Μετά την εβδομάδα του πρωταθλήματος, το Ρουκ Ζουκ συνεχίζει με καινούριες ομάδες, ξεκαρδιστικές στιγμές, πολλά πειράγματα, και φυσικά με απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια που κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση!

Φέτος, όμως, το Ρουκ Ζουκ εμπλουτίζεται και με δύο νέα παιχνίδια. Το «Καθρέφτη καθρεφτάκι» και την «Ώρα του δασκάλου» που τεστάρουν την ικανότητα των παικτών στο τραγούδι, τη μίμηση, τον χορό, αλλά και την… ορθογραφία. Η πιο κεφάτη μεσημεριανή παρέα επέστρεψε από… Ρουκ Ζουκ»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments