Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα: Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι

Ιωάννα Μπέλλα: Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι
Ιωάννα Μπέλλα: Η εκρηκτική πρώην Star Ελλάς μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με το GNTM και το ταξίδι στο Ντουμπάι.

Η Ιωάννα Μπέλλα έδωσε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη την Πέμπτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το γνωστό μοντέλο είχε αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο δεν μπήκε στην εικοσάδα της Miss Universe 2018. Ακόμη, η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει για το γνωστό μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, με τη συνέντευξη που έδωσε στο The 2Night Show η Ιωάννα Μπέλλα διέψευσε κατηγορηματκά ότι βρισκόταν στον Ντουμπάι για προσωπική ευχαρίστηση και διακοπές. Μίλησε δε και για την συμμετοχή της στο GNTM. Ιωάννα Μπέλλα

Ιωάννα Μπέλλα: Το ταξίδι στο Ντουμπάι

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε, επάγγελμά της είναι το modeling και professional modeling είναι να ταξιδεύει κανείς στο εξωτερικό. Πήγα εκεί και δούλεψα για τέσσερις μήνες. “Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό.

Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά. Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για τη δουλειά μου” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η πανέμορφη Μπέλλα.

Ιωάννα Μπέλλα: Σχετικά με το GNTM και την Μαρία Λεκάκη

Ακόμα το κορίτσι μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM. “Δεν ήμουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έψαχναν στο GNTM, δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Όταν μου ήρθε η πρόταση για το L’Officiel έτρεμα και έκλαιγα. Δεν το πίστευα γιατί είχα πέσει ψυχολογικά με το GNTM και την κριτική που δέχτηκα. Είχα δεχτεί έντονη κριτική τότε”.

Τέλος, η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο. “Και η Μαρία και ο Γιώργος είναι πετυχημένα παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε οικογένεια, τους θαυμάζω πολύ” είπε το μοντέλο και αποκάλυψε: “Είμαι ανιψιά και των δύο, η Μαρία είναι α ξαδέλφη με τη μητέρα μου και ο Γιώργος είναι δεύτερα ξαδέλφια. Ο Γιώργος και η Μαρία είναι ξαδέλφια”

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments