Lifestyle

Survivor spoiler 23/4: Αναμένονται επιστροφές παικτών

Survivor spoiler 23/4: Αναμένονται επιστροφές παικτών
Survivor spoiler 23/4: Το παιχνίδι από ομαδικό αναμένεται να γίνει ατομικό και αναμένονται και οι επιστροφές παλιών παικτών μετά το Πάσχα.

Νέο spoiler για σήμερα 23/4 για το Survivor. Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από το παιχνίδι επιβίωσης. Ακόμη, τα ποσοστά της ψηφοφορίας δείχνουν πως ο Τριαντάφυλλος απολαμβάνει ακόμα την αγάπη του κοινού, καθώς ήταν πρώτος στις προτιμήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, πολλά πρόκειται να αλλάξουν στο παιχνίδι. Καταρχήν, ο Τζέιμς φέρεται να αλλάζει την στάση του απέναντι στον Τριαντάφυλλο. Ακόμη, το παιχνίδι μετά το Πάσχα από ομαδικό θα γίνει ατομικό με ότι και αν αυτό σημαίνει.

Survivor spoiler 23/4: Οι 3 επιστροφές στο ριάλιτι επιβίωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», σε ένα μήνα από τώρα, στις 15 με 20 Μαΐου θα εμφανιστούν στον Άγιο Δομίνικο τρεις από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Δυο άνδρες και μια γυναίκα. Αυτό θα γίνει την πρώτη εβδομάδα, αφού θα έχει γίνει ατομικό το αγώνισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφουν η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξης Παππάς και ο… τρίτος παραμένει γρίφος. Για παράδειγμα, αν αποχωρήσει πριν από το… πάρτι ο Τριαντάφυλλος, τότε ίσως επιστρέψει κι εκείνος ξανά.

Άγριος τσακωμός Σάκη – Τζέιμς

Όπως ήταν λογικό, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Τζέιμς Καφετζής επιχείρησε να πάρει τα ηνία της παραλίας. Ήδη είχε δείξει τα πρώτα δείγματα από το επεισόδιο της Τετάρτης και πριν την αποχώρηση της ημέρας, όταν είχε συγκεντρώσει όλους τους συμπαίκτες του, εκτός της Μαριαλένας, για να τους δώσει οδηγίες. Είχε μια παρέμβαση κάπως ηγετική που σκοπεύει να δείξει περισσότερο στα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, το βράδυ αμέσως μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, ο Τζέιμς ξεκίνησε την στρατηγική του στην παραλία, αφού άρχισε να πανηγυρίζει για να τον ακούσουν οι φίλοι του Παππά και κυρίως ο Σάκης, τονίζοντας πως θέλει να δει ορισμένους τώρα που έχασαν τον «δικηγόρο» τους μέσα στο παιχνίδι.

Αμέσως η αντίδραση του Σάκη Κατσούλη ήταν επιθετική. «Τράβα γαμ@σου» είπε προς τον Τζέιμς Καφετζή με τον Τριαντάφυλλο να παίρνει σειρά και να ειρωνεύεται τον Τζέιμς. Ο παίκτης της μπλε ομάδας στην ουσία ήθελε να θυμώσει τους φίλους του Αλέξη Παππά και να τους περάσει το μήνυμα πως πλέον οι μέρες για εκείνους θα είναι δύσκολες στην παραλία.

Ο Σάκης μάλιστα επιχείρησε να επιτεθεί στον Τζέιμς, όμως οι ψυχραιμότεροι τον σταμάτησαν, με τον ίδιο να φωνάζει πως πλέον ο Τζέιμς θα περάσει πολύ δύσκολα, αφού θα τον βρίσκει παντού απέναντί του. Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες στην παραλία αναμένονται αρκετά έντονες για τους δύο παίκτες με τους καυγάδες τους να είναι περισσότεροι από ποτέ και στην ουσία τον Σάκη να παίρνει την θέση του Αλέξη στην παραλία, όσο έχει να κάνει την επίθεση προς το πρόσωπο του Τζέιμς Καφετζή.

Survivor spoiler 23/4: Η κίνηση ματ του Τζέιμς

Ο Τζέιμς έχει καταλάβει ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο αγαπητός παίκτης στο τηλεοπτικό κοινό. Ειδικά τώρα που παρέμεινε μέσα, παρότι ο ίδιος παρακάλεσε τον κόσμο να μην τον ψηφίσει. Έτσι ο Τζέιμς επιχειρεί να έρθει πολύ κοντά με τον Τριαντάφυλλο και να τον πάρει με το μέρος του. Αυτό το έδειξε και στο τελευταίο επεισόδιο όταν δήλωσε πως είδε πολύ χαρούμενο τον Ντάφυ που μίλησε με την οικογένειά του και αυτό ήταν κάτι που τον ευχαρίστησε και τον ίδιο.

Αυτό που αναμένεται να κάνει είναι να δείξει πως συμπαθεί τον Τριαντάφυλλο για να γίνει και ο ίδιος πιο αρεστός στο τηλεοπτικό κοινό. Έχει καταλάβει ο Τζέιμς πως αν βρεθεί απέναντι στον Ντάφυ δεν θα έχει μεγάλο μέλλον στο Survivor 4.  Το θέμα είναι ποια θα είναι η αντίδραση του Τριαντάφυλλου στην αλλαγή της διάθεσης του συγχωριανού του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments