Lifestyle

Φάρμα: Μπήκε ξανά στο παιχνίδι και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς

Φάρμα: Μπήκε ξανά στο παιχνίδι και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς
Φάρμα: Έμειναν άφωνοι όταν τον είδαν να μπαίνει ξανά στη Φάρμα. Δείτε ποιος επέστρεψε...

Εξαιτίας των αρκετών οικειοθελών αποχωρήσεων στη Φάρμα, η παραγωγή αποφάσισε να επιστρέψει ένας παίκτης που είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι. Κάτι που δεν περίμενε κανένας διαγωνιζόμενος κι όταν είδαν τον παίκτη να μπαίνει στη Φάρμα τότε έμειναν με το στόμα ανοιχτό…

Ο Γιώργος Λιανός τούς ανακοίνωσε τα νέα λέγοντας πως “λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων που είχαμε μέσα στη Φάρμα, αποφασίσαμε, τον πιο δημοφιλή από την ψηφοφορία του κοινού να τον φέρουμε και πάλι μέσα στο παιχνίδι”. Στη συνέχεια η πόρτα της Φάρμας άνοιξε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπήκε ξανά στο ριάλιτι του ANT1. Αμέσως οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς με την επιστροφή του.

Μιχάλης Ιατρόπουλος για καταγγελίες: «Αν είχε συμβεί στην κόρη μου θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα»

Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πλειοψηφία των συμπαικτών του, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Πρόσφατα είχε τοποθετηθεί στις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου και σαν ηθοποιός, αλλά και πατέρας μιας κόρης είπε τη γνώμη του.

«Είναι θλιβερά αυτά και αν είχε συμβεί στην κόρη μου και μου το έλεγε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά σε εμένα και αναλαμβάνω το κόστος και το κόστος και το τίμημα των πράξεων μου.

Αν κάνεις τη μαγκιά πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Θλίβομαι που καταξιωμένοι άνθρωποι που γνωρίζω πάρα πολύ καλά έχουν υποπέσει σε φάουλ, αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνω και θα τους κατηγορήσω. Ποτέ δεν δίνω μια κλωτσιά στον άλλον να πάει παρακάτω. Ένας άνθρωπος που είναι πεσμένος, τι να πω εγώ τώρα; Το θεωρώ ανήθικο. Το θέατρο δεν παθαίνει ζημιά, το θέατρο είναι αθάνατο. Είναι ένα είδος πρώτης ανάγκης και ο κόσμος δεν θα σταματήσει να το αγαπάει. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας αναλάβει το τίμημα των πράξεων του». είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments