Lifestyle

Χριστίνα Μουστάκα: Έτσι είναι σήμερα η κουκλάρα των «Ράδιο Αρβύλα»

Χριστίνα Μουστάκα: Έτσι είναι σήμερα η κουκλάρα των «Ράδιο Αρβύλα»
Χριστίνα Μουστάκα: Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη.

Η Χριστίνα Μουστάκα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα. Η καλλονή συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με τις πόζες της στο Instagram. Ενώ είναι φανερό πως πλέον λείπει από την ελληνική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, το μελαχρινό κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα, με την παρουσία του αλλά και με τις σέξι εμφανίσεις του, έδινε πάντα μια διαφορετική νότα, ευχάριστη και αποκαλυπτική. Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια (έχει εταιρία ρούχων) και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Η απουσία από την τηλεόραση

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η απουσία αυτή κάνει δυστυχισμένο μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού που αναπολεί τις πληθωρικές της εμφανίσεις στο στούντιο, παρουσιάζοντας χιουμοριστικά θέματα της επικαιρότητας.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε έκανε τέτοιο θόρυβο που σχεδόν μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού. Καλλίγραμμο κορμί, γοητευτική, σχεδόν σαγηνευτική, με χιούμορ που μοίραζε εύκολο γέλιο, είχε όλα τα προσόντα να είναι ένα καυτό τηλεοπτικό project από μόνη της. Για κάποια χρόνια κάθε της βήμα ήταν στα περιοδικά. Τα περιοδικά της ζητούσαν να φωτογραφηθεί για εξώφυλλο και το ανδρικό κοινό την ακολουθούσε υπνωτισμένο σε κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση. Η Χριστίνα Μουστάκα κατάφερε να συνδυάσει την αισθησιακή της εμφάνιση με μια τηλεοπτική παρουσία με περιεχόμενο.

Λίγα λόγια για την Χριστίνα

Η Χριστίνα Μουστάκα, γεννήθηκε το 1988, ασχολείται με το μόντελινκ και συμμετείχε στην παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας των ΤΕΙ Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Μέχρι πρότινος ήταν μόνη, όμως παλιότερα είχαν ακουστεί διάφορα για την προσωπική της ζωή. Η ίδια, όμως, δεν είχε βγει ποτέ να μιλήσει για τα προσωπικά της, ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ πιεστικοί και ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τον άντρα που της είχε κλέψει την καρδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments