Video

Έλλη Κοκκίνου: 3 μέρες στην εντατική με πνευμονία

Έλλη Κοκκίνου: 3 μέρες στην εντατική με πνευμονία
Έλλη Κοκκίνου: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Θοδωρή Γεωργαντά σχετικά με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, αλλά και για τον κορωνοϊό.

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Ακόμη, η ίδια σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε πει πως η Τζένη Μπότση της είχε πει για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη. Επίσης είχε αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν πήγε στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή του Θοδωρή Γεωργαντά, «After Dark» ανέφερε ότι «Φοβάμαι πάρα πολύ… έχω από 3 ετών πολύ βαρύ άσθμα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη ευλάβεια με την οποία τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορονωϊού αποκαλύπτοντας την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε πριν από 20 περίπου χρόνια.

Έλλη Κοκκίνου: Το πρόβλημα υγείας

Σε ότι αφορά το πρόβλημα της υγείας της ανέφερε «Επισήμως, για τα χαρτιά και την υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν μπήκα. Αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορωνοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορωνοϊό».

«Έχω άσθμα από τριών χρονών και έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει στο νοσοκομείο, ήμουν περίπου δύο εβδομάδες εκεί και ήμουν στην εντατική για τρεις μέρες. Είχα πάθει λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Τρία σε ένα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω και ένα απλό κρύωμα να κολλήσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση μπορεί και κορτιζόνη για να μην νοσηλευτώ», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, καταλαβαίνεις ότι ένας τέτοιος ιός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου».

Έλλη Κοκκίνου: Για τα επαγγελματικά της

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το πέρασμά της από τον επιχειρηματικό χώρο και τις σκέψεις της για το μέλλον, αλλά και το πώς την επηρέασε η μητρότητα. Ακόμα αποκαλύπτει και μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στην πορεία της, και πώς τις αντιμετώπισε. «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η μέρα που έχασα τον μπαμπά μου και έπρεπε να πάω να δουλέψω» εξομολογήθηκε. Επιπλέον αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια που δέχτηκε όταν είχε πάρει 20 κιλά (λόγω θυροειδή), γεγονός που την οδήγησε σε κατάθλιψη.

 Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments