Video

Survivor Spoiler 25/4: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 25/4: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο φαγητού
Survivor Spoiler 25/4: Μία από τις δύο ομάδες δείχνει να έχει εμγαλύτερη δυναμική για την απόκτηση του επάθλου.

Το νέο spoiler του Survivor που αφορά το αυριανό επεισόδιο (25/4), αναφέρεται στο ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού. Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς από το παιχνίδι επιβίωσης, όπου έλαβε ένα πολύ υψηλό ποσό για τη συμμετοχή του.

Survivor Spoiler 25/4: Η επικρατέστερη ομάδα για το έπαθλο

Το αγώνισμα της Κυριακής θα είναι ακόμα ένα πρωτότυπο που δεν έχουμε ξαναδεί, με τον Ατζούν να μας συνηθίζει στις εκπλήξεις αυτές τις τελευταίες μέρες. Μέχρι στιγμής και με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, επικρατέστερη ομάδα να κερδίσει στο κυριακάτικο επεισόδιο φαίνεται να είναι οι «Κόκκινοι».

Survivor Spoiler 25/4: Πανηγύρια στον Άγιο Δομίνικο

Στο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον Ηλία και την παρέα του να χορεύουν όντως απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, ενώ Τζέιμς και Νίκος τραγουδούν μπροστά στην κάμερα με χαρά, το σύνθημα που ακούστηκε στο συμβούλιο κατά την αποχώρηση του Αλέξη την Τετάρτη. Από την άλλη πλευρά, ο Τριαντάφυλλος δείχνει οργισμένος με τα… πανηγύρια που έχουν στήσει οι συμπαίκτες του αλλά και η μπλε ομάδα. «Είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους μου, όλοι ξέρουν τι περνάμε. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών επειδή έφυγε ο Άλεξ, για εμένα είναι ντροπή», λέει ο «Ντάφυ» μπροστά στην κάμερα.

Στο ξεκίνημα του video λοιπόν, βλέπουμε τον Ηλία Μπόγδανο και τους υπόλοιπους να χορεύουν, με τον νεαρό τραγουδιστή, να λέει ειρωνικά στην κάμερα: «Μην φανταστείτε ότι έχω κάποια ιδιαίτερη χαρά που έφυγε ο Παππάς. Που γέμισε χαμόγελα η παραλία». Στη συνέχεια στο πλάνο εμφανίζεται ο Νίκος Μπάρτζης που τραγουδάει το «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά», με τον Τζέιμς Καφετζή να εμφανίζεται από πίσω και στέλνουν μαζί φιλάκια στον Αλέξη Παππά.

Στον αντίποδα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να διαφωνεί με τους πανηγυρισμούς, λέγοντας ότι ο Αλέξης Παππάς είχε περάσει τόσο δύσκολα, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες. «Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι το αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου» λέει μιλώντας στην κάμερα ο τραγουδιστής και συμπληρώνει, «Οι πανηγυρισμοί των παιδιών που έφυγε ο Άλεξ είναι ντροπή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments