Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λύγισε στο τέλος από τον Ναδάλ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Λύγισε στο τέλος από τον Ναδάλ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Έλληνας τενίστας με τον Ράφα Ναδάλ να κατακτά το 12ο Barcelona OPEN της καριέρας του.

Το πάλεψε μέχρι το τέλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά λύγισε από τον Ράφα Ναδάλ, σε μια ιστορική μάχη για τον τελικό του ATP στη Βαρκελώνη, ο οποίος είχε διάρκεια 3 ώρες και 38 δευτερόλεπτα. Ο Ισπανός επικράτησε με σκορ 2-1 και κατέκτησε τον τίτλο. Ο σπουδαιότερος Έλληνας τενίστας πάλεψε δυναμικά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση των κορυφαίων του τένις που εντυπωσίασε τους φίλους του αθλήματος ο Ναδάλ κατάφερε να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη του, αυτόν του Barcelona OPEN. Πρόκειται για το 12ο Barcelona OPEN. Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά και μόλις στο τρίτο game έκανε brake μεταφέροντας την πίεση στην πλευρά του Ισπανού άσσου.

Ο Στέφανος είχε αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο break, αλλά τελικά αυτό έγινε από τον Ναδάλ για το 4-4. Εν τέλει, ο Ισπανός πήρε και το σετ με δεύτερο break για το 6-4. Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος ξανά μπήκε πολύ καλά και έκανε το break πάλι στο τρίτο game αποκτώντας προβάδισμα. Ο Ναδάλ, όμως, είχε ξανά απάντηση και έγραψε το 3-3 με το δικό του break. Η μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες έφτασε στο tie break εκεί όπου μετά από ωραίο παιχνίδι ο Τσιτσιπάς επικράτησε 8-6 στέλνοντας το παιχνίδι στο τρίτο σετ. 

Στο τρίτο σετ η μάχη μεταξύ των δύο αθλητών ήταν μεγάλη. Ναδάλ και Τσιτσιπάς ήταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως ο Ισπανός στο 11ο game έκανε την διαφορά με το break του και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments