Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Standing Ovation από τους Ισπανούς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Standing Ovation από τους Ισπανούς
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποθεώθηκε από τους Ισπανούς και ο ίδιος έκανε χιούμορ σχετικά με τους τίτλους του Ράφα Ναδάλ στο Barcelona Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπια νερό καθώς ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ στον συγκλονιστικό τελικό του Barcelona OPEN που κράτησε 3,5 ώρες. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δέχθηκε θριαμβευτικά σχόλια σε ένα Standing Ovation από τους Ισπανούς φιλάθλους, παρά την ήττα που δέχθηκε από τον συμπατριώτη τους.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε ακόμα μια φορά το χειροκρότημα από το φίλαθλο κοινό, αφού έβαλε δύσκολα και πίεση στον σπουδαίο Ναδάλ, που τον νίκησε με δυσκολία στο τελευταίο σετ. Οι Ισπανοί σηκώθηκαν όρθιοι κατά τη διάρκεια της απονομής και τον χειροκρότησαν για αρκετά λεπτά. 

Ο Έλληνας άσσος της αντισφαίρισης παρά την απογοήτευση του από την ήττα είχε όρεξη για χιούμορ και όταν ανέβηκε στο βάθρο ρώτησε τον Ισπανό ποιος είναι αυτός ο τίτλος του στη Βαρκελώνη και εν συνεχεία εάν είναι ο 28ος (είναι ο 12ος).

«Τι εβδομάδα κι αυτή. Απόλαυσα τη διαμονή μου στη Βαρκελώνη αυτή την εβδομάδα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει όλα αυτά τα μεγάλα τουρνουά, όπως κι ο κόσμος στις εξέδρες.

Συγχαρητήρια Ράφα, ποιος τίτλος είναι αυτός; Ο 28ος; Το αξίζεις, είσαι από τους καλύτερους στο άθλημά μας. Προφανώς δεν είμαι ο πρώτος που στο λέω. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζεις μαζί σου, αλλά συγχαρητήρια σε εσένα και σε όλη την ομάδα.

Η ομάδα μου έχει βοηθήσει σημαντικά σε όσα έχω καταφέρει. Ευχαριστώ που με στηρίζετε πάντα. Όποιες και αν είναι οι καταστάσεις. Εύχομαι κάποια στιγμή να δούμε και στην Ελλάδα μία τέτοια διοργάνωση, όπως το Barcelona Open. Είναι ένα υπέροχο μέρος η Βαρκελώνη» δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

Συγχαρητήρια Ναδάλ σε Τσιτσιπά

Από την άλλη ο Ράφα Ναδάλ συνεχάρη τον Στέφανο Τσιτσιπά με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα όχι μόνο για την πορεία του στη Βαρκελώνη αλλά και συνολικά σε όλο 2021 και σημείωσε ότι έχει λαμπρό μέλλον.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεράστιος αυτός Ισπανός τενίστας έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στον Στέφανο για την εμφάνισή του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ράφα Ναδάλ: «Στέφανε συγχαρητήρια. Έχεις παίξει έναν φανταστικό τελικό. Έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου. Είμαι ευγνώμων που είμαι πίσω στη Βαρκελώνη. Σημαίνει πολλά για εμένα ότι κατάφερε να κατακτήσω το τρόπαιο για μία ακόμη χρονιά σε μία πολύ που με έχει στηρίξει σε όλη μου την καριέρα. Ευχαριστώ όλους όσου βοηθήσαν για να γίνει αυτό το τουρνουά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments