Lifestyle

Κάιλι Τζένερ: Σέξι selfies στο μπάνιο με το μπικίνι της

Κάιλι Τζένερ: Σέξι selfies στο μπάνιο με το μπικίνι της
Κάιλι Τζένερ: Η επιχειρηματίας μαζί με την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στην πισίνα και δεν παρέλειψαν να το διαφημίσουν.

Η Κάιλι Τζένερ αναστάτωσε για ακόμα μία φορά τους followers της ανεβάζοντας στο Instagram σέξι selfies με το μπικίνι της.

Η επιχειρηματίας μαζί με την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο δίπλα στην πισίνα και δεν παρέλειψαν να το διαφημίσουν. Όπως θα δείτε η Κάιλι επέλεψε ένα μικροσκοπικό μαγιό στο χρώμα του καφέ ενώ η αδερφή της ένα μαύρο μπικίνι. «Μέρες πισίνας» έγραψε στη λεζάντα η επιχειρηματίας:

Κάιλι Τζένερ: Είναι γνωστή για τη δυναμική της παρουσία στο Instagram

Να αναφέρουμε πως η Αμερικανίδα τηλεοπτική περσόνα Κάιλι Κρίστεν Τζένερ έγινε επιχειρηματίας σε πολύ νεαρή ηλικία αν και είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians». Πέρα όμως, από αυτό έχει και μία εταιρία καλλυντικών, την Kylie Cosmetics ενώ είναι από τις celebrities με την πιο δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram.

Το 2012, συνεργάστηκε με την εταιρεία ρούχων PacSun μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ με την οποία δημιούργησαν τη δική τους συλλογή ρούχων, με το όνομα «Kendall & Kylie». Και το 2015, ξεκίνησε τη δική της συλλογή με καλλυντικά, με την επωνυμία Kylie Cosmetics. Επίσης, δημιούργησε και μια εφαρμογή για κινητά η οποία ονομαζόταν «Kylie» και κατέλαβε την πρώτη θέση στο iTunes App Store.

Κάιλι Τζένερ: Η επιρροή της είναι τεράστια

Το 2014 και 2015, το περιοδικό Time συμπεριέλαβε τις αδελφές Τζένερ στη λίστα με τους «Εφήβους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή», για τη σημαντική επιρροή που έχουν ανάμεσα στους έφηβους μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων. Το 2016, με πάνω από 95 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, έγινε μια από τις 10 κορυφαίες διάσημες προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ενδεικτικό της δύναμης του ονόματός της είναι πως το 2017 μπήκε στην λίστα Celebrity 100 του περιοδικού Forbes και έγινε το νεαρότερο άτομο που έχει μπει σε αυτή τη λίστα. Επίσης, τo 2018 μπήκε στην λίστα «America’s Women Billionaires» του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments