Lifestyle

Survivor spoiler 27/4: Mε την πλάτη στον τοίχο οι Μπλε

Survivor spoiler 27/4: Mε την πλάτη στον τοίχο οι Μπλε
Survivor spoiler 27/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία.

Αγώνα ασυλίας έχει -ως είθισται- το μενού της Τρίτης για το Survivor, με τους Μπλε και τους Κόκκινους να ρίχνονται στη μάχη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, την ώρα που υπάρχουν φήμες για επιστροφές παικτών.

Survivor spoiler 27/4: Τι θα δούμε σήμερα

Χθες, οι μεγάλοι νικητές ήταν οι Κόκκινοι με σκορ 10-8. Θα καταφέρουν να κάνουν σήμερα το 2-0 ή θα γίνει το 1-1, με τους Μπλε να παίρνουν το αίμα τους πίσω; Οι πληροφορίες λένε πως η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή θα κερδίσει και αυτή του Ηλία Μπόγδανου θα κληθεί στην κάλπη.

Survivor spoiler 27/4: Τι έγινε χθες

Χτες είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Κόκκινους να παίρνουν την πρώτη ασυλία και μαζί το έπαθλο φαγητού προκαλώντας αντιδράσεις στους Μπλε. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος. Στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κάθε παίκτης έπρεπε να διανύσει το στίβο μάχης τραβώντας ένα καρότσι, το οποίο γέμιζε με κύβους πριν φτάσει στους στόχους για να σπάσει τα πλακάκια με μια μπάλα.

Ο Νίκος Μπάρτζης έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 8-8. Ο Σάκης κόντρα στον Παύλο έκανε το 9-8 για τους κόκκινους. Ο Τζέιμς θα έπρεπε να νικήσει τον Ηλία για να οδηγήσει το παιχνίδι σε flag race, όμως το καρότσι του ανατράπηκε με τους κόκκινους να κατακτούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments