Lifestyle

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκλεισε ραντεβού για το εμβόλιο

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκλεισε ραντεβού για το εμβόλιο
Τατιάνα Στεφανίδου: Η γνωστή παρουσιάστρια γνωστοποίησε κατά την διάρκεια της εκπομπής της, ότι έκλεισε ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο κατά της πανδημίας.

Η Τατιάνα Σταφανίδου ανέφερε ότι έκλεισε ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο. Ακόμη, η ίδια είχε μιλήσει για το τροχαίο που είχε γίνει στην Βουλή. Επίσης είχε δείξει φωτογραφίες με το πως ήταν η ίδια όταν πήγαινε στο Λύκειο, με την διαφορά να είναι μεγάλη.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια, συνομιλώντας με συνεργάτιδά της στον αέρα της εκπομπής της “T-Live” στον Alpha, αποκάλυψε πως μπήκε στην πλατφόρμα με τα ραντεβού για τον εμβολιασμό πριν καν λάβει το πολυπόθητο sms μέσω της άυλης συνταγογράφισης και έκλεισε θέση ώστε να εμβολιαστεί.

Τατιάνα Στεφανίδου: “Εμένα μου έτυχε το Moderna”

Σχετικά με το ραντεβού για τον εμβολιασμό, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι «Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτή τη στιγμή το εμβόλιο. Απλώς κάποιες φορές αν χάσετε ένα ραντεβού ή αν επιλέξετε να αλλάξετε ραντεβού, μπορεί να αλλάξει το εμβόλιο που θα σας κάνουν. Αυτό είναι όλο.

Δε μπορούμε να αλλάξουμε το εμβόλιο που μας έχει τύχει να κάνουμε. Εμένα μου έτυχε το Moderna. Εγώ ήθελα Pfizer να κάνω. Και το AstraZeneca να μου τύχαινε, θέλω τόσο πολύ να πάω να εμβολιαστώ, που θα πήγαινα αύριο το πρωί», εξήγησε.

Συνάντησε τους γονείς της μετά από ένα χρόνο

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχει δει καθόλου τους γονείς της. Η ίδια πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να τους προφυλάξει από τον κορονοϊό.Για αυτό το θέμα έχει μιλήσει και στην εκπομπή της δημόσια, δηλώνοντας πάντα την στεναχώρια της που δεν μπορεί να τους δει και να τους αγκαλιάσει. Αυτό όμως πλέον άλλαξε και σήμερα κατάφερε να τους δει για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό.

Και οι δύο γονείς της έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό και τις δύο δόσεις και η οικογένεια συναντήθηκε ξανά. Και όχι μόνο συναντήθηκαν αλλά αγκαλιάστηκαν όπως παλιά. Η Τατιάνα Στεφανίδου ιδιαίτερα συγκινημένη έκανε μια ανάρτηση δείχνοντας τη μεγάλη τους αγκαλιά. “Αγκαλιά μετά από ένα ολόκληρο χρόνο! Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο και συναντηθήκαμε επιτέλους ξανά! Όλοι μαζί ενωμένοι θα την νικήσουμε την καταραμένη πανδημία. Κουράγιο σε όλους αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους από τον κορωνοιό”, έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments