Lifestyle

Survivor spoiler 28/4: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Survivor spoiler 28/4: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι
Survivor spoiler 28/4: Οι Κώστας Παπαδόπουλος, Τζέιμς Καφετζής, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι υποψήφιοι.

Ημέρα αποχώρησης είναι η Τετάρτη για το Survivor. Μπλε, Κόκκινοι και τηλεθεατές αναμένουν το αποψινό επεισόδιο για να δουν ποιος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Υποψήφιοι σημειώνεται πως είναι οι Κώστας Παπαδόπουλος, Τζέιμς Καφετζής, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor spoiler 28/4: Τι θα δούμε σήμερα

Για σήμερα λοιπόν, οι πληροφορίες λένε πως θα αποχωρήσει ο ζαχαροπλάστης. Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι αυτός που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους και έτσι θα πει “αντίο” στους Μπλε. Πάντως και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει πέσει στην προτίμηση του κοινού, όχι όμως τόσο ώστε να αποχωρήσει. Στις πρώτες θέσεις βρίσκονται σταθερά οι Τζέιμς και Τριαντάφυλλος.

Survivor spoiler 28/4: Τι είδαμε χτες

Χτες η Κόκκινη ομάδα έφτασε κοντά στο να κάνει το 2 στα 2 στις ασυλίες και να είναι όλοι οι Μπλε υποψήφιοι όμως η Μαριαλένα κέρδισε στο flag race στις βολές και γράφτηκε το 1-1. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στον τάκο να βγουν τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα. Έτσι εκτός από τον Κώστα Παπαδόπουλο (που ήταν υποψήφιος από τη Δευτέρα), υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν και οι Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τζέιμς Καφετζής.

Επίσης, είδαμε του Τζέιμς και Νίκο Μπάρτζη να αισθάνονται στοχοποιημένοι από τους συμπαίκτες τους, με τον πρώτο να δηλώνει: «Για κάποιον λόγο όλη η παραλία τώρα έχει εναντιωθεί απέναντι σ’ εμένα και στον Νίκο, ψηφίζει η πλειοψηφία και θέλουν να βγάλουν απ’ τη μέση εμένα και τον Νίκο». Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Ο Νίκος και ο Τζέιμς ακολουθούν τη στρατηγική της θυματοποίησης και της απομόνωσης όπως είχαν κάνει και στο παρελθόν. Όλο αυτό είναι μια στρατηγική και είναι σχεδιασμένη από τον Τζέιμς».

Survivor spoiler: Επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments